Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι από το Μεσολόγγι

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι από το Μεσολόγγι
HuffPost Greece

Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκαν οι δύο αγνοούμενοι από το Μεσολόγγι. Ο ένας εκ των δύο έχει απεγκλωβιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι ο απεγκλωβισμός του δεύτερου. Το όχημά τους εντοπίστηκε σε κανάλι βάθους δύο μέτρων που βρίσκεται σε περιοχή ανάμεσα στα χωριά Κατοχή και Λεχίνη, σε απόσταση περίπου 30 χλμ από το Μεσολόγγι. Αυτή την ώρα επιχειρούν άνδρες της πυροσβεστικής για να διαπιστώσουν το κατά πόσο βρίσκονται στο εσωτερικό του οχήματος ο Βασίλης Γρατσάνης και ο Γιάννης Κορδώσης. Το σημείο βρίσκεται πολύ κοντά από αυτό που κατέγραψε η κάμερα ένα τέταρτο μετά την αποχώρηση των δύο ανδρών από νυχτερινό κέντρο στο Πεντάτολοφο.

Η Αστυνομία που έχει το κύριο βάρος των ερευνών έχει καταλήξει σε δύο σενάρια. Σύμφωνα με το πρώτο, οι δύο άνδρες μπορεί να έπεσαν θύματα ατυχήματος κατά τη διάρκεια διαδρομής με το αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα μαύρο όχημα μάρκας Toyota Corolla με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885 με το οποίο έφυγαν από το κέντρο διασκέδασης. Την ώρα της αποχώρησής τους επικρατούσε παγετός και ο δρόμος ήταν ιδιαίτερα ολισθηρός.

Σύμφωνα με το δεύτερο σενάριο της Αστυνομίας για την τύχη τους, οι δύο άνδρες έφυγαν από την Αιτωλοακαρνανία. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που προΐστανται των ερευνών αναφέρουν ότι «το πιο αισιόδοξο ενδεχόμενο είναι να έφυγαν με το αυτοκίνητο από το νομό.

Δημοφιλή