Οι συνθήκες του δυστυχήματος με θύματα τους δύο νεαρούς από το Μεσολόγγι

Οι συνθήκες του δυστυχήματος με θύματα τους δύο νεαρούς από το Μεσολόγγι
eurokinissi

Οι ασταμάτητες έρευνες των αστυνομικών και των πυροσβεστών είχαν ως αποτέλεσμα να δοθεί ένα τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του Βασίλη Γρατσάνη και του Γιάννη Κορδώση από το Μεσολόγγι.

Ένας παρατηρητικός αστυνομικός που επιχειρούσε στην περιοχή εντόπισε τα σπασμένη καλάμια πίσω από τα οποία βρισκόταν αναποδογυρισμένο το μαύρο αυτοκίνητο των δύο ανδρών. Αμέσως ενημέρωσε τους συναδέλφους του και άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική.

Αξιωματικοί που προΐστανται των ερευνών κάνουν τις πρώτες εκτιμήσεις για το πώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο σε έναν δρόμο που την ώρα του ατυχήματος ήταν παγωμένος και ολισθηρός. Ο Βασίλης και ο Γιάννης έφυγαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς από κέντρο διασκέδασης τον Πεντάλοφο και κινούνταν προς το χωριό Λεσίνη.

Το αυτοκίνητο μάρκας Corolla δεν φρέναρε πριν βγει εκτός οδοστρώματος σε σημείο κοντά στο χωριό Κατοχή. Και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν πουθενά ίχνη φρεναρίσματος. Αυτό σημαίνει ότι ο οδηγός έχασε τον προσανατολισμό του και ενδεχομένως είχε αναπτύξει ταχύτητα. Η ανατροπή του οχήματος έγινε όταν αυτό έφτασε στο αρδευτικό αυλάκι που είχε μισό μέτρο νερό.

Τα κεφάλια των δύο άτυχων ανδρών έπεσαν στο παγωμένο νερό. Το ίδιο και τα κινητά τους τηλέφωνα που προφανώς απενεργοποιήθηκαν για το λόγο αυτό. Ο χρόνος απενεργοποίησής τους συμπίπτει με το χρόνο του ατυχήματος. Αυτός είναι και ο λόγος που η Αστυνομία δεν μπορούσε να εντοπίσει το στίγμα τους παρά τις προσπάθειες. Ο Βασίλης και ο Γιάννης έχασαν τις αισθήσεις τους και εγκλωβίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι κηδείες τους θα γίνουν στον τόπο καταγωγής τους. Οι συγγενείς τους είναι συντετριμμένοι, καθώς ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι οι άνθρωποί τους μπορεί να είναι ζωντανοί.

Δημοφιλή