Η ξεκαρδιστική μίμηση του Leonardo DiCaprio στην Ellen για τότε που νόμιζε ότι έπεφτε το αεροπλάνο του

Η ξεκαρδιστική μίμηση του Leonardo DiCaprio στην Ellen για τότε που νόμιζε ότι έπεφτε το αεροπλάνο του
ellentube

Ένας απολαυστικός Leonardo DiCaprio στην εκπομπή της Ellen DeGeneres.

Ο 41χρονος ηθοποιός είχε κέφια όταν περιέγραφε μια ιστορία που κυριολεκτικά είδε τον Χάρο με τα μάτια του. Ήταν σε μια πτήση για την Ρωσία όταν ξαφνικά μια μηχανή εξερράγη. «Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και είδα ότι είχε τυλιχτεί στις φλόγες» είπε.

Όμως η συνέχεια είναι χειρότερη -και με έναν περίεργο τρόπο πιο αστεία.

Είναι η στιγμή που μιμείται την προφορά της αεροσυνοδού -από τον Νότο- που του εξηγεί ότι υπάρχει ένα... προβληματάκι με την μηχανή του αεροσκάφους (από το 3.05 του βίντεο).

«Αισθάνθηκα ότι είχα είδη πεθάνει και είχα πάει στον παράδεισο, γιατί κανένας άλλος δεν το είχε δει και δεν έκαναν τίποτα. Και εγώ φώναζα “μα τι στο καλό συμβαίνει”. Τότε ήρθε η αεροσυνοδός και λέει “από ότι φαίνεται έχουμε ένα μικρό προβληματάκι εδώ”. Τότε ένας Ρώσος την ρώτησε (σ.σ. κάνοντάς και εκείνον με προφορά) “ποιο είναι το πρόβλημα;”». Και του απαντά:

-Χάσαμε μια από τις μηχανές μας.

-Πόσες μηχανές είχαμε;, ρωτά ξανά ο Ρώσος.

-Είχαμε δύο, τώρα έχουμε μια...

Μετά από αυτή την περιγραφή και τις άλλες περιπτώσεις που έφτασε κοντά στον θάνατο, θυμηθήκαμε κάτι άλλο που είχε πει σε μια συνέντευξη τον Δεκέμβριο: «Εάν η γάτα έχεις 7 ζωές, εγώ πιστεύω ότι έχω χρησιμοποιήσει μερικές»...

Δημοφιλή