Ποιος είπε ότι οι σταρ δεν τρώνε; 8 διάσημοι που αγαπάνε το φαγητό πιο πολύ από εσένα

Ποιος είπε ότι οι σταρ δεν τρώνε; 8 διάσημοι που αγαπάνε το φαγητό πιο πολύ από εσένα
NEWARK, NJ - FEBRUARY 12: Kim Kardashian attends the New York Knicks vs New Jersey Nets game at Prudential Center on February 12, 2011 in Newark, New Jersey. (Photo by James Devaney/WireImage)
James Devaney via Getty Images
NEWARK, NJ - FEBRUARY 12: Kim Kardashian attends the New York Knicks vs New Jersey Nets game at Prudential Center on February 12, 2011 in Newark, New Jersey. (Photo by James Devaney/WireImage)

Συχνά έχουμε την αίσθηση ότι οι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, επειδή βασίζονται πολύ στην εικόνα τους, δεν εκτιμούν το φαγητό όσο εμείς. Παρ' ολ' αυτά κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα, αφού, τελικά, πολλοί είναι εκείνοι οι αγαπημένοι σταρ οι οποίοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε ένα πιάτο καλό φαγητό, τουλάχιστον όχι περισσότερο από εσάς.

Από τη μαγειρική, μέχρι την κατανάλωση πολύ τυριού, αυτοί είναι οι 8 διάσημοι που εκτιμούν πολύ το φαγητό.

1. Aziz Ansari

This was a good week for me and pasta.

A photo posted by @azizansari on

Ότι ο Aziz Ansari αγαπάει το φαγητό δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς. Μπορεί να το δει στο Twitter του ή στον λογαριασμό του στο Instagram, που δεν χάνει ευκαιρία να «ανεβάσει» όλα τα φαγητά που δοκιμάζει. Και είναι πολλά!

2. Taylor Swift

We made apple pie because America.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Δεν εκτιμά απλά το φαγητό, αλλά μαγειρεύει κιόλας. Και δεν διστάζει να μοιραστεί τις συνταγές της με τους θαυμαστές της.

3. Neil Patrick Harris

Μαγειρεύει και εκτιμά το καλό φαγητό. Ταυτόχρονα, είναι πολύ τυχερός επειδή είναι παντρεμένος με σεφ, οπότε σίγουρα βρίσκεται σε καλά χέρια.

4. Anna Kendrick

It begins. @adamshankman

A photo posted by Anna Kendrick (@annakendrick47) on

Της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και συγκεκρίμενα, η ζαχαροπλαστική. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο παρελθόν: «Πάντοτε μου άρεσε να φτιάχνω γλυκά. Δίνει την αίσθηση ότι είναι κάτι δύσκολο. Η μαγειρική δεν είναι αρκετά ακριβής για εμένα. Είμαι λίγο ψυχαναγκαστική και μου αρέσει ο τρόπος που η ζαχαροπλαστική επιδρά στον εγκέφαλό μου».

5. Chrissy Teigen

Και μαγειρεύει και τα τρώει, ενώ εκτίμησε απεριόριστα το δώρο που της έκανε ο άντρας της για τα Χριστούγεννα, που δεν ήταν άλλο από ένα μεγάλο κεφάλι τυρί παρμεζάνα.

6. Kim Kardashian

Της αρέσουν τόσο πολύ τα τσούρος (ένα είδος ισπανικού γλυκού) που όταν πήρε ένα μηχάνημα που φτιάχνει τα συγκεκριμένα γλυκά για τα γενέθλιά της, ήταν απόλυτα ενθουσιασμένη.

7. Oprah

Τα γούστα της Oprah είναι λίγο πιο ακριβά, γι' αυτό και αγαπάει πολύ την τρούφα.

8. Emma Stone

Η ζαχαροπλαστική είναι η «ψυχοθεραπεία» της Emma Stone και την βοηθά πολύ να ηρεμήσει όταν έχει άγχος, όπως έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.