Στην αντεπίθεση ο Πατούλης κατά των Αρβύλα. Εξετάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το βίντεο που τον σατιρίζουν

Στην αντεπίθεση ο Πατούλης κατά των Αρβύλα. Εξετάζει προσφυγή στη Δικαιοσύνη για το βίντεο που τον σατιρίζουν
Nick Paleologos / SOOC

Με ένα κείμενο-απάντηση στη σάτιρα από τους Ράδιο Αρβύλα (δείτε το βίντεο) που φέρει τον τίτλο «Ποιοι φοβούνται τους αυτοδημιούργητους», ο Γιώργος Πατούλης δηλώνει ότι το βίντεο αποτελεί «προσβολής της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα» και ανακοινώνει ότι εξετάζεται η άμεση προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Πατούλης αναφέρεται στα γεγονότα των τελευταίων ημερών που τον έφεραν στο επίκεντρο της επικαιρότητας (με την φωτογραφία που δημοσιοποίησε τις γιορτές και το χρυσό σαλόνι) και συνεχίζει:

«Μετά, όμως, τη χθεσινή προβολή ενός χυδαιότατου και, δήθεν, σατιρικού σκετς, στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ –ΑΡΒΥΛΑ» του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤΕΝΝΑ», επιχειρήθηκε με χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο, η βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και της οικογενείας μου, και για το λόγο αυτό, είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω διαφορετικά».

Ο κ. Παρούλης χαρακτηρίσει «χυδαία, απροκάλυπτη και απαράδεκτη» την «πρωτοβουλία» του «παραγωγού της εκπομπής (αλλά και ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων και beach bars), να αφιερώσει τόσο “δημιουργικό χρόνο” για να με συκοφαντήσει με τόσο χυδαίο τρόπο, κάτω από τον μανδύα της, δήθεν, “σατιρικής δράσης του” με θέματα της επικαιρότητας».

Και συνεχίζει: «Αν θέλουν οι κ.κ. Κανάκης και Σερβετάς να κάνουν πλάκα με τη δική τους ερωτική ζωή μέσα από την εκπομπή τους, είναι δικαίωμά τους. Δεν τους δίνει όμως κανένας το δικαίωμα να ασχημονούν σε βάρος της δικής μου οικογένειας».

«Για να μην μπορεί ο κάθε Κανάκης και ο κάθε Σερβετάς να ασχημονούν σε βάρος κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένων ανθρώπων, που ό,τι έχουν κερδίσει στη ζωή τους, το έχουν κερδίσει με κόπο και προσπάθεια, εξετάζεται η άμεση προσφυγή μου στη Δικαιοσύνη. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω με προσφυγή στη Δικαιοσύνη ένα τέτοιο ζήτημα, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να αντιμετωπίσεις την απροκάλυπτη αλητεία και την απροκάλυπτη χυδαιότητα».

Καταλήγοντας τονίζει: «Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, πως η εποχή που «οι αρβύλες» στέκονταν εμπόδιο στην ελεύθερη έκφραση των ανθρώπων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Επιστρέφω τη λάσπη και τη χυδαιότητα στους εμπνευστές των χυδαίων και στοχευμένων, “σκέτς”».

ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ; Τις τελευταίες ημέρες βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας δημοσιότητας που δεν έχει ω...

Posted by Giorgos Patoulis on Tuesday, 12 January 2016

Δημοφιλή