Αυτό το ζευγάρι «κλέφτηκε» στην Ισλανδία και έκαναν τον πιο μαγικό, μη παραδοσιακό γάμο που έχουμε δει

Αυτό το ζευγάρι «κλέφτηκε» στην Ισλανδία και έκαναν τον πιο μαγικό, μη παραδοσιακό γάμο που έχουμε δει

Όταν ο Jeremy και η Rachelle Garrett κάθισαν να οργανώσουν το γάμο τους, ένιωσαν γρήγορα να «πνίγονται» από το πόσος πολύς χρόνος, προσπάθεια και χρήματα απαιτούνταν για να παντρευτούν.

«Ποτέ δεν ήθελα έναν μεγάλο, παραδοσιακό γάμο» λέει η Rachelle στη Huffington Post. «Ποτέ δεν έκανα όνειρα για τον τέλειο γάμο μου, όπως έκαναν οι φίλες μου όταν ήμασταν μικρότερες».

Έτσι, το ζευγάρι από το Οντάριο του Καναδά αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική κατεύθυνση και να ξοδέψουν όλα τα λεφτά που θα απαιτούσε ένας παραδοσιακός γάμος για να ταξιδέψουν στην Ισλανδία και να παντρευτούν εκεί -μόνοι τους.

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ο Jeremy και η Rachelle πήγαν στην Ισλανδία και ξεκίνησαν να ψάχνουν για την τέλεια τοποθεσία για το γάμο τους. Γύρισαν όλη τη χώρα με το βαν τους, ζώντας ουσιαστικά μέσα σε αυτό. Προσέλαβαν επίσης ένα φωτογράφο, τον Troy Moth, για να έρθει να τους βρει και να καταγράψει με τον φακό του το τελευταίο κομμάτι της περιπέτειάς τους, το γάμο τους. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες παρακάτω μιλούν από μόνες τους.

«Σκαρφάλωναν πάνω σε παγετώνες, κάτω από καταρράκτες, εξερευνούσαν ολόκληρους κόσμους από βρύα, έπαιζαν με άλογα και χαλάρωναν σε ιαματικές πηγές» γράφει ο Moth στο Bored Panda. «Έχοντας πάντα στο μυαλό τους πως θα αναγνώριζαν το κατάλληλο σημείο για να παντρευτούν τη στιγμή που θα το έβρισκαν».

Στο τέλος ο Jeremy και η Rachelle αποφάσισαν να ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους τους κοντά στα ερείπια μιας εγκαταλειμμένης εκκλησίας. Όταν βρήκαν την τοποθεσία κατάλαβαν αμέσως πως ήταν αυτή που έψαχναν.

«Όταν φτάσαμε στο σημείο ένιωσα αμέσως “πεταλούδες” στο στομάχι μου» λέει η Rachelle στη HuffPost. «Είπα στον Jer, “Αυτό είναι το μέρος!” και το ήξερε κι εκείνος. Ανταλλάξαμε τους όρκους μας μπροστά στα σκαλοπάτια των ερειπίων και ήταν τέλεια».

Έπειτα μπήκαν ξανά στο βαν τους για να ολοκληρώσουν την 11ήμερη περιπέτειά τους.

Ο Jeremy και η Rachelle πήγαν στο ίδιο σχολείο αλλά γνωρίστηκαν μετά από χρόνια.

«Για την ακρίβεια είχα “κόλλημα” μαζί του από τότε, όταν τον έβλεπα στους διαδρόμους, αλλά ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος και δεν είχαμε ποτέ σχέσεις», λέει η Rachelle. «Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων λίγα χρόνια μετά και ξεκινήσαμε να βγαίνουμε σχεδόν αμέσως. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Για περισσότερες φωτογραφίες από τον πρωτότυπο και υπέροχο γάμο του ζευγαριού, μπείτε εδώ.