Dark Fruit Forest από την Kayak: Tο παγωτό με την πιο εκλεκτή και σπάνια σοκολάτα

Dark Fruit Forest από την Kayak: Tο παγωτό με την πιο εκλεκτή και σπάνια σοκολάτα
kayak

Παγωτό σοκολάτα με μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα Manjari της Valrhona, βατόμουρα και κομμάτια μπισκότου σοκολάτας.

Βελούδινο και γοητευτικό στην υφή, λιώνει στο στόμα απελευθερώνοντας τη λεπτή γεύση της σοκολάτας και τη γλυκόξινη αίσθηση των εκλεκτών μούρων, πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με νότες φρούτων και σοκολάτας.

Η Kayak επιλέγει την ελίτ των πρώτων υλών για τη δημιουργία των παγωτών της. Το φρέσκο γάλα, η φρέσκια κρέμα γάλακτος και τα φρέσκα φρούτα είναι ο πυλώνας δημιουργίας των αγαπημένων σε όλους Kayak.

Για το παγωτό Dark Fruit Forest έχει επιλέξει τη σοκολάτα Manjari της Valrhona, η οποία περιέχει τουλάχιστον 64% κακάο Μαδαγασκάρης και είναι πικάντικη με γεύσεις κόκκινων φρούτων. Η σοκολάτα Valrhona Manjari αποτελεί επιτομή της εκλεπτυσμένης απόλαυσης καθώς συνδυάζει τις δύο εκλεκτότερες ποικιλίες κακάο στον κόσμο.

Πρόκειται για την ποικιλία Criollo από τη κεντρική Αμερική που αποτελεί μόλις το 1% της παγκόσμιας παραγωγής κακάο, και την ποικιλία Trinitario που αποτελεί το 5% της παγκόσμιας παραγωγής. Οι δύο αυτές ποικιλίες ξεχωρίζουν για τις πολύπλοκες φρουτώδεις γευστικές αποχρώσεις τους και δένουν με ένα μαγικό τρόπο με τη λεπτή οξύτητα του μούρου δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό.

Η Valrhona είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας υψηλής ποιότητας, καθώς χρησιμοποιεί τις καλύτερες ποικιλίες κακάο από δεκάδες χώρες. Για το λόγο αυτό επιλέγεται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως, με ιστορία πάνω από 90 χρόνια.

Τα οφέλη της μαύρης σοκολάτας είναι σε όλους μας γνωστά. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών στον πλανήτη. Τα συστατικά της μαύρης σοκολάτας συμβάλλουν επίσης σε χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου μακροπρόθεσμα. Απολαύστε άφοβα αφού κάνει καλό!

Στην Kayak δε σταματούν ποτέ να ψάχνουν και δεν επαναπαύονται ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Σκοπός τους είναι να καινοτομούν και να ψάχνουν διαρκώς την τέλεια συνταγή.

Ανακαλύψτε όλες τις γεύσεις Kayak στο Kayak All Day Lounge Cafe στη Γλυφάδα, Ι.Μεταξά & Ζησιμοπούλου και σε επιλεγμένα super market και σημεία πώλησης.