Πάνος Καλλίτσης: "Δέχθηκα τρεις σφαίρες, τη μια στην καρδιά, αλλά επέζησα"

Πάνος Καλλίτσης: "Δέχθηκα τρεις σφαίρες, τη μια στην καρδιά, αλλά επέζησα"
eurokinissi

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας, ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης ξαναζεί τον τρόμο της επίθεσης και αποκαλύπτει ότι αυτή ήταν η τρίτη φορά που η ζωή του απειλήθηκε.

Ζωντανός σαν από θαύμα και ύστερα από μια πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των βλημάτων από το σώμα του ο Πάνος Καλλίτσης μίλησε στο "Θέμα".

"Δεν είδα κάτι από τα συνήθη που βλέπουν όσοι έρχονται αντιμέτωποι με τον θάνατο, για να έναν πολύ απλό λόγο. Δε πίστεψα ποτέ ότι θα πεθάνω" αναφέρει ο Καλλίτσης και προσθέτει "Τα βράδια μελαγχολώ και σκέφτομαι ότι έχω τρία βαθιά χτυπήματα από τον Τριών Ιεραρχών. Προβληματίζομαι μήπως δεν άξιζα όλη αυτή την τύχη και φύγω κάποια στιγμή απλά από την καρδιά μου".

Ερωτώμενος αν πιστεύει στον μεγαλοδύναμο απαντά: "Πιστεύω σε κάτι ανώτερο, στον Μεγαλοδύναμο και όχι στην εξουσία της Εκκλησιάς. Σαφώς και πιστεύω."

Όσο αφορά το πιο συγκινητικό μήνυμα που πήρε ανέφερε: "Δεν ξεχωρίζω κάποιο. Αυτό που εισέπραξα είναι πολύ αληθινό. Όλο αυτό που ζω είναι ονειρικό."

Ο Πάνος Καλλιτσης αποκαλύπτει: "Το 2004 με είχαν απαγάγει τέσσερις Αλβανοί έξω από το κέντρο όπου εμφανιζόταν η Χάρις Αλεξίου με την οποία συνεργαζόμουν."

Όσο αφορά αν υπάρχει κάποια εξήγηση για την τελευταία απόπειρα απαντά: "Όχι αλλά αυτή τη φορά είμαι διατεθειμένος να το ψάξω μέχρι τέλους. Σίγουρα το τότε δε συνδέεται με το τώρα".

Μιλώντας για τη σύζυγό του ανέφερε: "Είναι συνοδοιπόρος,alter ego,είναι μαζί μου, είναι το "ατομάκι" μου. Είμαστε αληθινά μαζί παντού. Βλέπουμε τον ορίζοντα και εστιάζουμε ακριβώς στο ίδιο σημείο".

Δημοφιλή