Δεν σκέφτεται τη διακοπή ο Κοντονής

Δεν σκέφτεται τη διακοπή ο Κοντονής
sooc

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Περιστέρι αναμένεται να προκαλέσουν νέα παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, όμως τα μέτρα που θα λάβει δεν αναμένεται να είναι ακραία.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, θα σκεφτόταν ακόμη και το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος, μετά το νέο κρούσμα βίας στο Περιστέρι, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Σταύρος Κοντονής θεωρεί πως μια απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα έλυνε το πρόβλημα και έτσι φαίνεται να αναζητά άλλες λύσεις, προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα. Για την ώρα οι σκέψεις του Υφυπουργού δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο θεωρείται δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναλάβει νέες πρωτοβουλίες. Από τον κύκλο του μάλιστα δεν επιβεβαιώνεται ότι θα συγκαλέσει συσκέψεις με τις ομάδες, όπως επίσης γράφτηκε στον Τύπο.

Όσον αφορά τις δύο ομάδες που αναμένεται να υποστούν κυρώσεις για τα επεισόδια στο Περιστέρι, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ατρόμητος θα πρέπει να θεωρούν δεδομένο ότι θα τους επιβληθούν βαρύτατα πρόστιμα, όπως και τιμωρία έδρας για 2-3 αγωνιστικές.

Τα πράγματα για τις δύο ομάδες μπορούν να γίνουν χειρότερα αν ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για "εκτεταμένα επεισόδια" με τις ποινές σε αυτή την περίπτωση να φτάνουν μέχρι και σε αφαίρεση βαθμών.

Πηγή: Contra

Δημοφιλή