Είχαμε ξεχάσει ότι η Lady Gaga μπορεί να τραγουδήσει έτσι (το θυμηθήκαμε στο Super Bowl)

Είχαμε ξεχάσει ότι η Lady Gaga μπορεί να τραγουδήσει έτσι (το θυμηθήκαμε στο Super Bowl)

Η Lady Gaga έκλεισε το στόμα σε όλους όσους την αμφισβητούσαν με μία απίστευτη ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ την Κυριακή στο Super Bowl.

Πριν εμφανιστεί η Beyonce και με τις μοναδικές της χορευτικές φιγούρες, η τραγουδίστρια του «Poker Face» άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό πριν αρχίσει το σημαντικότερο παιχνίδι του αμερικάνικου αθλητισμού καθώς ερμήνευσε στη σκηνή το «Star Spangled Banner».

Ντυμένη με ένα κόκκινο κοστούμι που έλαμπε, η Mother Monster ακούμπησε με τη φωνή της νότες που ποτέ μας δεν είχαμε ξανακούσει, μαγεύοντας το κοινό στο Levi’s Stadium στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Και η εμφάνισή της προκάλεσε αντιδράσεις και στο Twitter, με πολλούς χρήστες να παραδέχονται ότι δεν γνώριζαν ότι μπορούσε να τραγουδήσει έτσι.

Βέβαια, οι εδώ και χρόνια ακόλουθοι της ήξεραν ότι το είχε «μέσα της», ειδικά μετά την ερμηνεία του «Sound of Music» που είχε δώσει πέρυσι στα βραβεία Oscar.

Μετά το show, η Gaga έδειξε τον ενθουσιασμό της στο Twitter:

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολυάσχολες για τη Gaga, καθώς θα εμφανιστεί στα βραβεία Grammy τραγουδώντας ένα αφιέρωμα για τον Ντέιβιντ Μπάουι.

Παράλληλα, έχουν φουντώσει οι φήμες ανάμεσα στους φαν της ότι ίσως να είναι έτοιμη να παρουσιάσει νέο υλικό, καθώς τον τελευταίο χρόνο δουλεύει επάνω στο τέταρτο της άλμπουμ.

Θα έρθει μετά το «Artpop» του 2013, το οποίο δίχασε φαν και κριτικούς, και επίσης δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις μαζικές πωλήσεις των προηγούμενων άλμπουμ της, «The Fame» και «Born this Way».