H Cindy Crawford παρωδεί τη διάσημη διαφήμιση της Pepsi αλλά είναι ο Corden που κλέβει την παράσταση

H Cindy Crawford παρωδεί τη διάσημη διαφήμιση της Pepsi αλλά είναι ο Corden που κλέβει την παράσταση

Αυτό είναι το καλύτερο διαφημιστικό της Pepsi που έχουμε δει από τότε που η Cindy Crawford έπαιξε στο πρωτότυπο.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του «The Late Late Show» το βράδυ της Κυριακής, ο Βρετανός παρουσιαστής (και κωμικός και ηθοποιός) James Corden έφτιαξε ένα remake της κλασικής διαφήμισης της Pepsi του 1992, στην οποία πρωταγωνιστούσε η Cindy Crawford.

Στη δική του εκδοχή της διαφήμισης, η Cindy Crawford κάνει ακριβώς ό,τι έκανε και την πρώτη φορά (συν το ότι μοιάζει ακριβώς όπως τότε, 24 χρόνια μετά), μόνο που στην πορεία το σενάριο παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

Η Crawford βγαίνει με πανομοιότυπο τρόπο από το -εντελώς '90s- αυτοκίνητό της και κατευθύνεται προς το αυτόματο μηχάνημα με τα αναψυκτικά, φορώντας πανομοιότυπο τζιν σορτσάκι και λευκό τοπ, ενώ δύο αγοράκια από το διπλανό αγρόκτημα τη χαζεύουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μόνο που, αυτή τη φορά, το μηχάνημα κολλάει και αρνείται να της δώσει την Pepsi της. Και τότε από το αυτοκίνητο ξεπροβάλει ο Corden, φορώντας ίδιο μικροσκοπικό τζιν σορτσάκι και λευκό τοπ με την Crawford.

Είναι γεγονός πως ο Corden έχει ταλέντο στο να παίρνει κάτι που είναι ήδη τρομερά επιτυχημένο (όπως το «Hello», της Adele) και να το κάνει ακόμα καλύτερο. Και αυτή η παρωδία της διαφήμισης δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρόλα αυτά, αξίζει να ξαναδείτε την πρωτότυπη, για το ιστορικό κομμάτι της υπόθεσης.