To γουέστερν «Jane got a Gun» της 1821 Media με την Natalie Portman έρχεται στις ελληνικές αίθουσες

To γουέστερν «Jane got a Gun» της 1821 Media με την Natalie Portman έρχεται στις ελληνικές αίθουσες
1821 media

Μια νέα ταινία παραγωγής της 1821 Media, των Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και Τέρυ Ντούγκα, ξεκίνησε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ, στις 29 Ιανουαρίου, και συνεχίζει το ταξίδι της στην Ελλάδα, στις 11 Φεβρουαρίου, από την Odeon.

Πρόκειται για την ταινία «Jane got a Gun», ένα γουέστερν με πρωταγωνιστές τη Natalie Portman και τον Ewan McGregor σε σκηνοθεσία του Gavin O’Connor (WARRIOR, MIRACLE). Η ταινία θα διανεμηθεί από την Weinstein Company.

Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή της Jane Hammond (Natalie Portman), η οποία αφού ξέφυγε από την βία της εγκληματικής συμμορίας Bishop Boys κατάφερε να ξαναρχίσει τη ζωή της με τον σύζυγό της Bill "Ham" Hammond (Noah Emmerich). Η Jane βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο της συμμορίας όταν ο σύζυγός της, Ham, επιστρέφει τραυματισμένος μετά από συμπλοκή με τη συμμορία και τον αδίστακτο αρχηγό της, Colin (Ewan McGregor). Με τη συμμορία να καταδιώκει τον Ham, η Jane αναγκάζεται να στραφεί για βοήθεια στον πρώην αρραβωνιαστικό της Dan Frost (Joel Edgerton) προκειμένου να υπερασπιστεί την οικογένειά της. Το παρελθόν της Jane έρχεται στην επιφάνεια μέσα από την απεγνωσμένη προσπάθειά της για επιβίωση.

Ως γνωστόν, η πρόσφατη παραγωγή της 1821 Media, η ταινία “Grandma” του σκηνοθέτη Paul Weits για την Sony Classics, έλαβε εξαιρετικές κριτικές και η πρωταγωνίστρια Lily Tomlin ήταν υποψήφια για το βραβείο «Χρυσής Σφαίρας». Παράλληλα, το «Hercules Film Fund» που σχημάτισαν οι Πάρι Κασιδόκωστας-Λάτσης και Τέρι Ντούγκας και έχει στόχο τη χρηματοδότηση περισσότερων υψηλής ποιότητας κινηματογραφικών ταινιών, ολοκλήρωσε την παραγωγή της ταινίας «Mena», του Doug Liman, με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Στα μελλοντικά σχέδια της 1821 Media περιλαμβάνονται η συμμετοχή της στο project “Treasure Hunt” με την Warner Bros, την παραγωγή της οποίας θα κάνουν μαζί με τον Roy Lee, στην παραγωγή της ταινίας του William Wheeler με θέμα τον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Κυριακίδη, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η Disney, και στην «Οδύσσεια» της Warner Bros με παραγωγό τον David Heyman (Harry Potter). Τον περασμένο μήνα η «1821 Media» ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Lionsgate για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κόμικ μπέστ-σέλλερ των New York Times “Romeo and Juliet: The War” σε συνεργασία με την POW! Entertainment του Stan Lee.