Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, γιος βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μαζί με τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, γιος βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α μαζί με τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας

Δίκαια θεωρεί τα αιτήματα των αγροτών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συμμετέχοντας στο μπλόκο της Νίκαιας, παρά το γεγονός ότι ο είναι γιος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ο οποίος έχει σπουδάσει τεχνολόγος- γεωπόνος μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη ανέφερε: "Δεν είναι αντιφατικό. Δεν σημαίνει πως με την εκλογή αυτή, στο αξίωμα του βουλευτή λύθηκαν και όλα τα προβλήματα μας" και πρόσθεσε "Δεν θεωρώ πως αποτελώ εξαίρεση. Πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας λειτουργεί με αυτή τη λογική, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει μια άλλη λογική στην κοινωνία μας και είναι ένας βασικός λόγος που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε".

Ο κόσμος που είναι μαζί στα μπλόκα, γνωρίζει ότι είναι γιος βουλευτή, αλλά "το ουσιαστικό είναι ότι υπάρχουν προβλήματα, τα οποία είναι διαχρονικά και χρόνο με το χρόνο αμβλύνονται".

Σχετικά με το σχέδιο Κατρούγκαλου είπε: "Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις όσον αφορά σε συγκεκριμένες ομάδες. Υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, τις ασφαλιστικές και τις φορολογικές. Γι΄αυτόν τον κόσμο πρέπει να υπάρξει μια μέριμνα".

Δημοφιλή