Αναζωπυρώστε την σχέση σας μέσα σε 26 μόλις μέρες

Αναζωπυρώστε την σχέση σας μέσα σε 26 μόλις μέρες
oleg filipchuk

Είστε πολλά χρόνια σε σχέση ή είστε παντρεμένοι αρκετά χρόνια και νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή έχει βαλτώσει; Δεν είστε οι μόνοι!

Είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο η δουλειά και η κούραση, δεν θέλει και πολύ για να σβήσει το αρχικό πάθος. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αναζωπυρώσετε την σχέση σας και κάνετε την ερωτική σας ζωή λίγο πιο «πιπεράτη». Ακολουθήστε αυτές τις απλές κινήσεις που συστήνει το Pop Sugar και μέσα σε 26 μέρες θα δείτε την λίμπιντό σας να χτυπάει κόκκινο.

Ημέρα 1η: Το ερωτικό σημείωμα

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι φοβερό. Ένα απλό «ανυπομονώ να σε δω το βράδυ» είναι αρκετό για να σας γεμίσει με ανυπομονησία.

Ημέρα 2η: Στο ντους

Εάν δυσκολεύεστε να μείνετε έστω και 5 λεπτά μόνοι, όταν όλοι πάνε για ύπνο, κάντε μαζί ένα ντους. Δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε κάτι παραπάνω. Και μόνο που θα είστε μόνοι για 5-10 λεπτά, κάτω από το ντους αρκεί

Ημέρα 3η: Κοιμηθείτε γυμνοί

Θα σας φέρει πιο κοντά.

Ημέρα 4η: Η φωτογραφία

Μια εικόνα, αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Βάλτε κρυφά μία φωτογραφία σας στο πορτοφόλι του ή την τσάντα του. Δεν είναι ανάγκη να είναι πονηρή η φωτογραφία, αλλά και μόνο η έκπληξή του όταν δει εσάς να χαμογελάτε θα του φτιάξει τη μέρα.

Ημέρα 5η: Μασάζ

Προσφερθείτε να του/της κάνετε μασάζ. Το άγγιγμα θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Ημέρα 6η: Κεράσματα

Αφήστε κάπου στο σπίτι το αγαπημένο του/της γλυκό, μαζί με ένα όμορφο σημείωμα.

Ημέρα 7η: Επιστροφή στην αρχή

Περάστε λίγο χρόνο στο μέρος που γνωριστήκατε ή εκεί που βγήκατε ραντεβού για πρώτη φορά. Οι αναμνήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε τα συναισθήματα που νιώσατε τότε.

Ημέρα 8η: Χορεύουμε;

Ακόμα κι αν είστε λίγο ντροπαλοί, λίγο αλκοόλ θα σας βοηθήσει. Σηκωθείτε στην πίστα ή ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σας και βάλτε την αγαπημένη σας μουσική.

Ημέρα 9η: Παιχνίδι ρόλων

Έφτασε η στιγμή να γίνουν τα πράγματα λίγο πιο ερωτικά. Όποια φαντασίωση κι αν έχετε στο μυαλό σας, τώρα έφτασε η στιγμή για να την πραγματοποιήσετε. Ντυθείτε ανάλογα και ξεκινήστε το παιχνίδι.

Ημέρα 10η: Κάντε μια βόλτα

Το περπάτημα θα βοηθήσει το αίμα να κυκλοφορήσει και θα αναπνεύσετε καθαρό αέρα.

Ημέρα 11η: Στην κάμερα

Ακούγεται λιγάκι τολμηρό, αλλά αν έχετε διάθεση να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κάμερα για να βιντεοσκοπήσετε τις ερωτικές σας περιπέτειες. Προσοχή, μετά από αυτή την τολμηρή κίνηση, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για το που θα αποθηκεύσετε την ταινία. Το καλύτερο είναι να την σβήσετε.

Ημέρα 12η: Στα γρήγορα

Διαλέξτε 20 λεπτά μέσα στην ημέρα και κάντε σεξ στα γρήγορα.

Ημέρα 13η: Η λίστα

Γράψτε ο καθένας από 15 πράγματα που αγαπάτε στον άλλον.

Ημέρα 14η: Δημόσια

Θυμάστε παλιά που βγαίνατε έξω με τον/την σύντροφό σας και δεν μπορούσατε να σταματήσετε να φιλιέστε και να αγκαλιάζεστε, με αποτέλεσμα να είστε ενοχλητικοί προς τους γύρω σας; Έφτασε η στιγμή να το ξαναδοκιμάσετε, ακόμα κι αν νιώθετε άβολα. Μόλις ξεκινήσετε, θα δείτε ότι δεν μπορείτε να σταματήσετε.

Ημέρα 15η: Μοντέλο για μια μέρα

Αφήστε τον σύντροφό σας, να διαλέξει τι θα φορέσετε ένα βράδυ που θα βγείτε.

Ημέρα 16η: Παίξτε

Είστε μόνοι στο σπίτι; Εκμεταλλευτείτε το παίζοντας μερικά επιτραπέζια, αλλά λίγο διαφορετικά, όπως Twister γυμνοί ή strip poker. Θα βγείτε όλοι κερδισμένοι!

Ημέρα 17η: Φιληθείτε, αγκαλιαστείτε, αλλά μην κάνετε σεξ

Αγκαλιαστείτε, χαϊδέψτε ο ένας τον άλλον, αλλά μέχρι εκεί. Όλη αυτή η διαδικασία θα δημιουργήσει έναν έντονο ερωτισμό και ανυπομονησία για την επόμενη φορά.

Ημέρα 18η: Το τραγούδι του γάμου σας

Βάλτε πάλι να ακούσετε το τραγούδι που χορέψατε την ημέρα του γάμου σας ή το τραγούδι σας.

Ημέρα 19η: Ο έρωτας περνάει από το στομάχι

Φτιάξτε στον/ην σύντροφό σας το αγαπημένο του/της φαγητό και δειπνήστε μαζί.

Ημέρα 20η: Με σοκολάτα

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην σοκολάτα. Όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο μπορείτε να μεταφέρετε την σοκολάτα από την κουζίνα στην κρεβατοκάμαρα.

Ημέρα 21η: Κάντε τα πράγματα λίγο πιο άγρια

Εάν νιώθετε θυμωμένοι και θέλετε να βγάλετε κάπου την έντασή σας, κάντε μερικές «συλλήψεις» στην κρεβατοκάμαρα.

Ημέρα 22η: Η ημέρα του γάμου σας

Θυμηθείτε και πάλι την ημέρα του γάμου σας, μέσα από φωτογραφίες, βίντεο ή και αστείες/ συγκινητικές ιστορίες.

Ημέρα 23η: Κυριακή

Θυμάστε παλιά που κάθε Κυριακή την περνούσατε στο κρεβάτι και το μόνο που κάνατε ήταν να πηγαίνετε μέχρι την κουζίνα για να ετοιμάσετε φαγητό; Βρείτε κάποιον να κρατήσει τα παιδιά για μερικές ώρες την Κυριακή και θυμηθείτε τις παλιές καλές εποχές.

Ημέρα 24η: Συζητήστε

Αφιερώστε 20 λεπτά μέσα στην ημέρα για να καθίσετε ο ένας απέναντι στον άλλον και να μιλήσετε. Όχι, για την δουλειά και τα παιδιά, αλλά για την σεξουαλική σας ζωή, τις φαντασιώσεις σας και τα όνειρά σας.

Ημέρα 25η: Φλερτάρετε

Δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα, αλλά μερικά βλέμματα με έναν άγνωστο στο μετρό ή ένα χαμόγελο σε έναν περαστικό θα σας ανανεώσει.

Ημέρα 26η: Σαν ξένοι

Βγείτε για ποτό και προσπαθήστε να φλερτάρετε σαν να μην γνωρίζεστε. Βάλτε τα καλά σας, καθίστε στην μπάρα και αφήστε τον να προσπαθήσει να σας κερδίσει με τις κινήσεις και τις ατάκες του.