Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Προβάδισμα της ΝΔ με 6,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βασίλης Λεβέντης δημοφιλέστερος αρχηγός

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Προβάδισμα της ΝΔ με 6,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Βασίλης Λεβέντης δημοφιλέστερος αρχηγός
Eurokinissi

Προβάδισμα 6,5% δίνει στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΙ.

Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται πρώτο με 24% ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 17,5%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 6%, τέταρτο το ΚΚΕ με 5,5%, ενώ εκτός Βουλής, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, μένουν το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που συγκεντρώνουν 2% και 2,5% αντίστοιχα.

Ένωση Κεντρώων και Δημοκρατική Συμπαράταξη ισοψηφούν στην πέμπτη θέση με 4,5%, ενώ πρώτος σε δημοτικότητα πολιτικός αρχηγός προκρίνεται ο Βασίλης Λεβέντης, με το 27% των ερωτηθέντων να έχει θετική ή πολύ θετική άποψη για αυτόν.

Ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 25,5% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται τρίτος στις προτιμήσεις των ερωτηθέντων, συγκεντρώνοντας 23%.

Δυσαρεστημένη από τις επιδόσεις της κυβέρνησης φαίνεται πως είναι όχι μόνο η πλειοψηφία του συνόλου των ερωτηθέντων κατά 87%, αλλά και της ίδιας της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 74%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, το πρωί του Σαββάτου, εξαπέλυσε επίθεση κατά των «εκβιαστών απατεώνων δημοσκόπων», με ανάρτησή του στο Twitter.

Δημοφιλή