Πατέρας παιδεραστής ασέλγησε στο άρρωστο παιδί του, αλλά δεν θα πάει ούτε μια μέρα φυλακή

Πατέρας παιδεραστής ασέλγησε στο άρρωστο παιδί του, αλλά δεν θα πάει ούτε μια μέρα φυλακή
Police

Ένας πατέρας ο οποίος καταδικάστηκε από το δικαστήριο επειδή ασέλγησε στην κόρη του, η οποία πάσχει από καρκίνο, δεν θα πάει ούτε μια μέρα στη φυλακή.

Ο λόγος για τον 41χρονο Jeremy Schwer από τηνΙνδιανάπολη ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του, το 2013 όταν η μικρή είχε αναπτύξει καρκίνο στον εγκέφαλο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο ο 41χρονος και η σύζυγός του όταν έγινε η διάγνωση και ξεκίνησε η θεραπεία, εκείνος και η γυναίκα του αποφάσισαν να κοιμούνται εναλλάξ με το παιδί, ώστε να είναι κοντά του τις νύχτες, αναφέρει η New York Daily News.

Η νεαρή εκείνη την εποχή ήταν έξι ετών και ο πατέρας της την έβαζε να του αγγίζει τα γεννητικά όργανα. Σαν να μην έφτανε αυτό της έλεγε να καθίσει πάνω "στην ουρά της γάτας του".

Αυτό συνεχιζόταν για περίπου δυο χρόνια. Όταν το κοριτσάκι άρχισε να αντιδρά ο 41χρονος της είπε να μην πει σε κανέναν τι συνέβαινε γιατί τότε εκείνος θα πήγαινε φυλακή.

Το κοριτσάκι ωστόσο το είπε στη μητέρα του η οποία και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η μητέρα αποφάσισε να πάρει το παιδί και να φύγει από το σπίτι. Στο δικαστήριο ζήτησε από το δικαστήριο να μην καταδικάσει σε φυλακή τον πρώην πλέον άντρα της, ώστε αυτός να μπορεί να εργάζεται και να συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα που απαιτεί η ασθένεια του παιδιού τους.

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας Courtney Curtis είχε προτείνει τουλάχιστον εννέα χρόνια φυλάκιση ωστόσο η δικαστής Marion County καταδίκασε τον παιδεραστή σε 12 χρόνια υπό επιτήρηση.

Δημοφιλή