Τα ένοχα μυστικά των αεροσυνοδών που δεν φαντάζεστε: Σεξ στον «αέρα» και τα συνήθη ψέμματα στους επιβάτες

Τα ένοχα μυστικά των αεροσυνοδών που δεν φαντάζεστε: Σεξ στον «αέρα» και τα συνήθη ψέμματα στους επιβάτες
Giorgio Montersino/Flickr

Η αλήθεια είναι ότι λίγο πολύ οι αεροσυνοδοί ακούν μία έλξη στον ανδρικό πληθυσμό. Η στολή, το χαμόγελο η ευγένεια δημιουργούν αρκετές φορές έναν συνδυασμό ακαταμάχητο που δεν αφήνει αδιάφορο τον ανδρικό πληθυσμό.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι αεροσυνοδοί έχουν μερικά ένοχα μυστικά που σίγουρα δεν έχετε φανταστεί ότι θα μπορούσαν να συμβαίνουν την ώρα που πετάτε. Μία έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία σε 718 αεροσυνοδούς άνω των 18 ετών οι οποίες δουλεύουν ως αεροσυνοδοί την τελευταία πενταετία, δείχνουν ότι το 89% έχει σπάσει τους κανόνες κατά την διάρκεια μιας πτήσης, όπως μεταδίδει η Telegraph.

Τι σημαίνει αυτό; Ας δούμε τα αποτελέσματα της έρευνας αναλυτικά. Το 21% των ερωτηθέντων δήλωσε πως έχουν κάνει σεξ με συνάδελφο κατά την διάρκεια μιας πτήσης. Ένα 14% ανέφερε πως έκαναν κάτι ανάλογο με κάποιον επιβάτη.

Τα ένοχα μυστικά όμως δεν σταματούν εδώ. Πάνω από 54% των ερωτηθέντων ανέφερε πως σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν δώσει ρέστα στους επιβάτες σε διαφορετικό νόμισμα μόνο και μόνο για να τους ξεγελάσουν. Το 7% των ερωτηθέντων απάντησε επίσης πως έχει δεχτεί δώρα από τους επιβάτες κάτι που επίσης απαγορεύεται, ενώ το 28% ανέφερε πως είπε ψέμματα σε κάποιον επιβάτη πως δεν έχουν ένα προϊόν από τον κατάλογο της πτήσης, επειδή βαριούνται να ψάξουν.

Οπότε την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε να έχετε το νου σας. Αν και πολλά από αυτά τα «ένοχα» μυστικά θα παραμείνουν ένοχα.

Δημοφιλή