Τρεις γυναίκες, ένα μεγάλο ταξίδι, μια σειρά συγκλονιστικών γυμνών (και όχι μόνο) φωτογραφιών στη φύση

Τρεις γυναίκες, ένα μεγάλο ταξίδι, μια σειρά συγκλονιστικών γυμνών (και όχι μόνο) φωτογραφιών στη φύση

Δύο αδερφές, η Eleanor και η Rachel Hardwick, ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη φωτογράφο Chrissie White και ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο road trip 28 ημερών σε οκτώ πολιτείες της Δυτικής Αμερικής. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μέσα από ατελείωτες πεδιάδες λευκής άμμου, σμαραγδένια δάση με πυκνή βλάστηση, πορφυρά φαράγγια και μαγευτικές σπηλιές, οι τρεις γυναίκες δεν μπορούσαν να μην σκεφτούν το πόσο γρήγορα αλλάζει ο πλανήτης μας και να συνειδητοποιήσουν τη θλιβερή πραγματικότητα -πως τα συναρπαστικά αυτά φυσικά τοπία μάλλον δεν θα έχουν την ίδια εικόνα σε λίγα χρόνια.

Έτσι οι τρεις καλλιτέχνιδες συνεργάστηκαν για να αποτίσουν φόρο τιμής στο συγκλονιστικά όμορφο αλλά εφήμερο τοπίο που τις περιέβαλλε, επανασυνδέοντας τα σώματά τους με το φυσικό κόσμο και καταγράφοντας αυτή την επανασύνδεση με μια φωτογραφική μηχανή. Ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε το «Celestial Bodies», ένα φωτογραφικό λεύκωμα που παραπέμπει στο γυναικείο σώμα αλλά και στη Μητέρα Φύση και στα ουράνια σώματα των πλανητών, των αστεριών, των φεγγαριών και των αστεροειδών που την περιβάλλουν.

Η σειρά περιλαμβάνει μια εκπληκτική ποικιλία από γυμνές (και ντυμένες) φιγούρες εναρμονισμένες με τη φύση -είτε αυτές πηδούν μέσα από τον γαλάζιο ουρανό, είτε ξαπλώνουν πάνω στο πράσινο χορτάρι, είτε τεντώνονται μέσα σε ένα φαράγγι. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν την εγγενή και πιο πολύτιμη από ποτέ σχέση του ανθρώπου με τη φύση. Ή, πιο συγκεκριμένα, της γυναίκας με τη φύση.

Celestial Bodies

Δημοφιλή