Υπάρχει σωτηρία μετά την απιστία; Ή τι χρειάζεται να κανετε για να επιβιώσει μια σχέση μετά το παραστράτημα

Υπάρχει σωτηρία μετά την απιστία; Ή τι χρειάζεται να κανετε για να επιβιώσει μια σχέση μετά το παραστράτημα

Απατήσατε τον/την σύντροφό σας και τώρα αναρωτιέστε τι να κάνετε...Η απάντηση σίγουρα δεν είναι τόσο απλή και βέβαια διαφέρει από σχέση – σχέση, από τον βαθμό δέσμευσης που έχουν οι σύντροφοι, τη διάθεση που έχουν να συγχωρήσουν μια απιστία, τα όρια τους κλπ.

Αυτό πάντως που φαίνεται να πιστεύει με πάθος ο M.Gary Νeuman -ο οποίος έχει δικό του video program υπό τον τίτλο «Δημιουργώντας τον δικό σας καλύτερο γάμο»- είναι πως εάν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος.

Στο συγκεκριμένο βίντεο του Business Insider , ο κ.Neuman επιχειρηματολογεί και δίνει οδηγίες για το πως μπορείτε πραγματικά να σώσετε τη σχέση σας μετά από μια απιστία και φυσικά αυτές οι συμβολές δεν αφορούν μόνο το πρόσωπο που...παραστράτησε αλλά και το πρόσωπο σε βάρος του οποίου έγινε η απιστία. Αφού όπως παρατηρεί πολύ σωστά ο κ. Νewman, εάν δεν δεσμευθούν και οι δύο πλευρές σε μια ειλικρινή προσπάθεια διάσωσης της σχέσης τους- και πχ ενώ πρποσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα ξεπερνούν κάποια ανεκτά όρια- τότε μάλλον δεν υπάρχει σωτηρία.

Βήμα πρώτο; Να έχετε πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά μετανοιώσει. Τα υπόλοιπα στο βίντεο...