6 ανοιξιάτικες τάσεις στις οποίες δεν χρειάζεται να ξοδέψετε λεφτά (και 5 στις οποίες θα έπρεπε)

6 ανοιξιάτικες τάσεις στις οποίες δεν χρειάζεται να ξοδέψετε λεφτά (και 5 στις οποίες θα έπρεπε)

Τόσα όμορφα πράγματα, τόσα λίγα χρήματα! Στην αρχή κάθε νέας σεζόν, αντιμετωπίζουμε πάντα το ίδιο δίλημμα: σε ποιες τάσεις τάσεις αξίζει να επενδύσουμε περισσότερα χρήματα και σε ποιες όχι;

Μην ανησυχείτε, εμείς ετοιμάσαμε μία λίστα που μπορεί να λειτουργήσει ως ο καλύτερος οδηγός για τις ανοιξιάτικες αγορές σας.

Ιδού που επιβάλλεται να κάνετε οικονομία αλλά και που έχετε κάθε δικαίωμα να επενδύσετε λίγα παραπάνω χρήματα:

Κάντε οικονομία: Στολισμένα σανδάλια

Σίγουρα, τα βλέπετε παντού. Έχουν φούντες, κεντήματα, κρόσσια. Αλλά είναι πραγματικά μια περιστασιακή τάση της σεζόν και σίγουρα δεν αξίζει να δώσετε τον μισό μισθό σας για κάτι που του χρόνου μάλλον θα μοιάζει ξεπερασμένο.

Κάντε οικονομία: Λεπτό φουλάρι

Μιλάμε για ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, το οποίο σίγουρα θα φορέσετε με πολλούς συνδυασμούς, αλλά μπορείτε να βρείτε σε οικονομικές επιλογές που θα σας ικανοποιήσουν.

Ξοδέψτε: Τζιν με ξέφτια

Πρόκειται για μια αλήθεια της ζωής, την οποία αποκτάς με το πέρασμα του χρόνου: τα καλά τζιν εφαρμόζουν καλύτερα και έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Αυτή τη σεζόν αγαπημένη τάση είναι τα τζιν με ξέφτια στο ρεβέρ.

Κάντε οικονομία: Μανίκια-καμπάνες

Σε κάθε μαγαζί με περισσότερο οικονομικές επιλογές θα μπορέσετε να βρείτε όμορφες εκδοχές αυτής της τάσης. Και φυσικά θα δείχνουν υπέροχα με το τζιν που λέγαμε πιο πάνω.

Ξοδέψτε: Τοπ με έξω τους ώμους

Αυτή είναι μία αγαπημένη τάση που εμφανίστηκε δειλά δειλά τα τελευταία χρόνια αλλά ήρθε για να μείνει. Επομένως, τείνει να γίνει διαχρονική και αξίζει να επενδύσετε λίγα παραπάνω χρήματα σε μερικά καλά κομμάτια.

Κάντε οικονομία: Λευκά αθλητικά

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν δικαίως ανακηρυχθεί η πιο αγαπημένη τάση των τελευταίων χρόνων. Ευτυχώς για όλες μας, η λευκή τους εκδοχή είναι πανεύκολο να βρεθεί σε άπειρες οικονομικές επιλογές.

Ξοδέψτε: Σακίδια

Για αξίζει να ξοδέψετε λεφτά σε ένα και καλό σακίδιο; Επειδή θα το φοράτε κάθε μέρα και είναι τόσο χρηστικό που πραγματικά δεν θα θέλετε να το αφήσετε ποτέ. Επιλέξτε λοιπόν ένα από καλά υλικά για να αντέξει.

Ξοδέψτε: Ξώφτερνο πέδιλο με τακούνι (mule)

Είτε έχουν πίσω λουράκι είτε όχι, τα ξώφτερνα πέδιλα με τακούνι ήρθαν από το πουθενά φέτος για να κλέψουν την καρδιά μας. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα απλό, κομψό και καλής ποιότητας σχέδιο το οποίο θα απολαύσετε να φοράτε κ τα επόμενα χρόνια.

Kάντε οικονομία: Τσόκερ

Είναι ένα κόσμημα που οι περισσότερες από εμάς θέλουν να φορέσουν απλώς για να «κάνουν την μόδα τους». Βρείτε λοιπόν μια οικονομική επιλογή που θα σας ικανοποιήσει.

Κάντε οικονομία: Μεγάλα σκουλαρίκια

Το ίδιο ισχύει και με τα μεγάλα σκουλαρίκια τα οποία γίνεται να κοστίζουν λίγο αλλά να δείχνουν εντυπωσιακά. Προτιμήστε τις χρωματιστές πέτρες.

Ξοδέψτε: Ρούχα σαν πυτζάμες

Ναι, αρχικά δείχνει περίεργο να φοράτε «πυτζάμες» έξω. Αλλά, εάν επενδύσετε σε καλά υφάσματα και όμορφα μοτίβα, αυτό το look δείχνει πολυτελές και εξωτικό συν του ότι είναι άνετο.