Ink Hunter: Ήρθε η εφαρμογή που σας δείχνει πώς θα είναι ένα τατουάζ πάνω σας πριν το κάνετε

Ink Hunter: Ήρθε η εφαρμογή που σας δείχνει πώς θα είναι ένα τατουάζ πάνω σας πριν το κάνετε
INK HUNTER

Το να κάνεις ένα τατουάζ είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Αυτό που είναι πραγματικά δύσκολο είναι να είσαι σίγουρος πως έχεις πάρει τη σωστή απόφαση πριν το κάνεις. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στον παράγοντα της μονιμότητας, αλλά και στο σχέδιο και το σημείο του σώματος που θα επιλέξει κάποιος. Για αυτό και δεν είναι τυχαίο πως οι αφαιρέσεις τατουάζ έχουν γίνει πλέον σωστή επιχείρηση.

Και κάπου εδώ έρχεται το Ink Hunter για να κάνει τη ζωή του μελλοντικού «σημαδεμένου» πιο εύκολη και να τον βοηθήσει να αποφύγει την απογοήτευση και το δράμα που είναι η επώδυνη αφαίρεση ενός αποτυχημένου τατουάζ.

Το Ink Hunter είναι μια νέα εφαρμογή για smartphone, η οποία χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σκανάρει την περιοχή του σώματος που σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο (ή και το πρώτο) τατουάζ σας και έπειτα το εμφανίζει πάνω σας με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα δεκάδες σχέδια που σας προσφέρει ήδη η εφαρμογή ή και να κάνετε upload το σχέδιο που επιθυμείτε και να το δείτε να εμφανίζεται, εικονικά, στο σημείο που έχετε σκεφτεί να το «χτυπήσετε». Αμέσως μετά αποθηκεύετε τη φωτογραφία και την χαζεύετε όσο θέλετε μέχρι να κατασταλάξετε στο αν σας αρέσει αρκετά για να ζήσετε με αυτό το σχέδιο αποτυπωμένο πάνω σας για πάντα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο iTunes, οπότε ακόμα κι αν δε σκοπεύετε να κάνετε κάποιο τατουάζ άμεσα, μπορείτε να την κατεβάσετε απλά για να περνάτε το χρόνο σας προσποιούμενοι τη Rihanna ή τον David Beckham.