7 πράγματα που πρέπει να κάνετε εάν βγαίνετε με κάποια που έχει πληγωθεί (κυρίως, υπομονή)

7 πράγματα που πρέπει να κάνετε εάν βγαίνετε με κάποια που έχει πληγωθεί (κυρίως, υπομονή)
Man and woman's hands, each holding half of an illustrated red heart
PM Images via Getty Images
Man and woman's hands, each holding half of an illustrated red heart

Σας έχει τύχει να σας αρέσει κάποιος ή κάποια πάρα πολύ, να θέλετε να τον πλησιάσετε, να κάνετε να πάντα για τον προσεγγίσετε, αλλά να βλέπετε ότι χτυπάτε σε ένα «εμπόδιο»; Τότε θα πρέπει να σκεφτείτε ότι ίσως κάποιος τους έχει πληγώσει πάρα πολύ και τους έχει ραγίσει την καρδιά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να προσπαθήσετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του άνδρα ή της γυναίκας που έχετε ερωτευτεί. Το Elite Daily σας προετοιμάζει όμως ότι θα συμβούν τα εξής 7 πράγματα:

1. Δεν «φταίτε» εσείς,, αλλά εκείνοι.

Θα υπάρξουν στιγμές που θα θυμηθούν την προηγούμενη σχέση τους, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Και ναι αυτό θα τους είναι δύσκολο. Αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, οι αναμνήσεις θα ξεθωριάζουν και θα τους απασχολούν ολοένα και λιγότερο.

2. Βρίσκονται σε άμυνα και έχουν χτίσει ένα τείχος γύρω τους.

Είναι λογικό, εφόσον κάποιος τους έχει πληγώσει άσχημα. Σταδιακά, θα σας ανοιχτούν και αυτό θα αξίζει την υπομονή σας.

3. Προτιμούν να ακούν εσάς να μιλάτε, από το να μιλούν εκείνοι.

Δεν θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και την ίδια στιγμή νιώθουν ιδιαίτερα ευάλωτοι για να μοιραστούν πολλά πράγματα για την καθημερινή και προσωπική τους ζωή. Όπως και πριν, λίγη υπομονή!

4. Επιλέγουν προσεκτικά τις παρέες τους.

Όσο και εάν έχουν πληγωθεί, μπορεί παράλληλα να δείχνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Το ότι είναι κοινωνικοί, δεν σημαίνει όμως ότι θα παραδεχθούν στον καθένα πώς νιώθουν.

5. Τους είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευθούν ξανά κάποιον.

Μην περιμένετε να σπάσετε το οχυρό τους με μιας. Δεν φταίνε εκείνοι, αλλά οι πρώην που τους πρόδωσαν. Με μικρά, αλλά σταθερά βήματα, θα ανοιχτούν εκείνοι από μόνοι τους.

6. Θα είναι φειδωλοί στις εκδηλώσεις τρυφερότητας.

Αρχικά, εάν θελήσετε να πιάσετε το χέρι τους, ίσως απομακρυνθούν τρομαγμένοι. Δεν είναι εύκολο για αυτούς, όσο και εάν θέλουν να εκφράσουν το πώς νιώθουν. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο.

7. Εάν σας ανοιχτούν, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά τους αρέσετε.

Εάν τα καταφέρετε, σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σημαίνει ότι είστε πραγματικά σημαντικός για εκείνους και πιστεύουν ότι αξίζετε.