Όλοι οι άνθρωποι πεθαίνουν, ελάχιστοι όμως ζουν: Το βίντεο που καθηλώνει το διαδίκτυο

Όλοι οι άνθρωποι πεθαίνουν, ελάχιστοι όμως ζουν: Το βίντεο που καθηλώνει το διαδίκτυο
YouTube

Η Μεγάλη Παρασκευή αποτελεί ημέρα απόλυτου πένθους για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς. Πρόκειται για την κορύφωση του Θείου Δράματος. Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα και εκατομμύρια πιστοί αναμένεται να ακολουθήσουν τον επιτάφιο της Εκκλησίας τους, τιμώντας τη μνήμη του Ιησού και αναμένοντας την ημέρα της Ανάστασης.

Ανεξάρτητα από το εάν πιστεύετε στην μεταθανάτια ζωή ή όχι, ο θάνατος είναι ίσως μία από τις μεγαλύτερες φοβίες του ανθρώπου. Ή μήπως όχι;

Σε ένα βίντεό του στο YouTube, ο Αμερικανός ράπερ Prince Ea εξηγεί ότι δεν είναι ο θάνατος αυτός κάθε αυτός που φοβούνται οι άνθρωποι. Είναι η σκέψη ότι μπορεί να φτάσουν στο τέλος συνειδητοποιώντας ότι δεν έζησαν ποτέ.

Επικαλούμενος μια έρευνα που διεξήχθη πρόσφατα και κατά την οποία ρωτήθηκαν οι ετοιμοθάνατοι για ποιο πράγμα έχουν μετανοιώσει, ο Prince Ea βγάζει έναν συγκλονιστικό λόγο για το νόημα της ζωής, ωθώντας το κοινό του να ακολουθήσει τα όνειρά του.

«Η ζωή δεν είναι να δουλεύω κάθε μέρα και να περιμένω το Σαββατοκύριακο», εξηγεί.

Ο Prince Ea είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς στο YouTube, με ορισμένα από τα βίντεό του να έχουν συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια θεάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το «I Am Not Black, You are NOT White», στο οποίο καταδικάζει τις φυλετικές ταμπέλες που βάζουν στους ανθρώπους. Το βίντεο έχει περισσότερα από 8 εκατ. θεάσεις.

Δημοφιλή