Δείτε τη Gisele να μαθαίνει στον Jimmy Fallon πώς να κάνει πασαρέλα με τακούνια

Δείτε τη Gisele να μαθαίνει στον Jimmy Fallon πώς να κάνει πασαρέλα με τακούνια

Αν είναι να μάθεις μια τέχνη σωστά, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού. Και, όταν μιλάμε για την τέχνη της πασαρέλας, η Gisele Bündchen βρίσκεται σίγουρα στις top5 καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Κάτι που, όπως αποδείχθηκε, ο Jimmy Fallon ξέρει πολύ καλά.

Το βράδυ της Τετάρτης το διάσημο supermodel εμφανίσθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Fallon, The Tonight Show, για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο και για το πώς είναι η ζωή της μετά την απόσυρσή της από τις πασαρέλες.

Η Gisele παραδέχθηκε στον παρουσιαστή πως δεν ξέρει ακόμα πιο θα είναι το επόμενο βήμα στη καριέρα της, ξέρει όμως με σιγουριά πως θέλει να παραδώσει τα σκήπτρα της σε κάποιον άλλο ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της. Και αυτός που επέλεξε δεν είναι κάποιο από τα νέα μοντέλα στο χώρο της μόδας, όπως η Kendall Jenner ας πούμε, αλλά ο ίδιος ο Jimmy Fallon.

Ο Fallon δέχθηκε (περίπου) ενθουσιασμένος την πρόταση και, καθώς είναι πάντα έτοιμος να αναλάβει οποιοδήποτε ρόλο του δώσεις, έβγαλε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπλε γόβες με στρασάκια που φυλούσε κάτω από το γραφείο του για παν ενδεχόμενο, και άφησε τη Gisele να του μάθει τα μυστικά του σωστού βηματισμού πάνω στην πασαρέλα. Δε χρειάζεται να σας πούμε πως το σχετικό απόσπασμα έγινε αμέσως viral.

Απολαύστε.