Ο Ομπάμα πιο επικός από ποτέ: Τρόλαρε τον Τραμπ και έκανε mic drop

Ο Ομπάμα πιο επικός από ποτέ: Τρόλαρε τον Τραμπ και έκανε mic drop

Μετά από αυτή την επική εμφάνιση του Μπαράκ Ομπάμα στην ομιλία του κατά τη διάρκεια του ετήσιου δείπνου ανταποκριτών το Σάββατο, το οποίο είναι και το τελευταίο της θητείας του, δυσκολευόμαστε πολύ να φανταστούμε πως αυτός ή αυτή που θα τον διαδεχθεί ως πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι περισσότερο cool...

Όπως ήταν αναμενόμενο, είχε πολλά να πει για το υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ: «Νιώθω λιγάκι πληγωμένος που δεν είναι εδώ απόψε. Περάσαμε τόσο ωραία την περασμένη φορά. Μου φαίνεται και λιγάκι παράξενο. Έχουμε εδώ ένα δωμάτιο γεμάτο ρεπόρτερ, σελέμπριτις, κάμερες και ο Τραμπ λέει όχι; Λέτε να βρίσκει το δείπνο κάπως κακόγουστο; Τι καλύτερο λέτε να είχε σχεδιάσει για απόψε; Μήπως κάθεται σπίτι τρώγοντας μπριζόλες Τραμπ και στέλνοντας προσβολές μέσω Twitter στην Άνγκελα Μέρκελ;»

Και δεν δίστασε να συνεχίσει: «Το ρεπουμπλικανικό κατεστημένο έχει εκπλαγεί που ο Τραμπ είναι ο πιο δημοφιλής υποψήφιος. Απίστευτο! Σοκαριστικό! Λένε ότι του λείπει η εμπειρία εξωτερικής πολιτικής για να γίνει πρόεδρος. Ας είμαστε όμως δίκαιοι! Έχει ξοδέψει πολλά χρόνια συναντώντας ηγέτες από διάφορες χώρες του κόσμου: Όπως τη Μις Σουηδία, τη Μις Αργεντινή, την Μις Αζερμπαϊτζάν...», είπε, με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στην η Χίλαρι Κλίντον, που φιλοδοξεί να τον διαδεχθεί στην ηγεσία του δημοκρατικού κόμματος αλλά και στο πηδάλιο της χώρας.«Του χρόνου τέτοια εποχή, κάποιος άλλος θα στέκεται σε αυτή τη θέση. Και μπορεί ο καθένας να μαντέψει ποια θα είναι», δήλωσε.

Φυσικά, από την ομιλία δεν έλειψε και μία αναφορά στη συνάντηση που είχε με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο της Αγγλίας, ο οποίος υποδέχτηκε τον Ομπάμα και την γυναίκα του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Μεγάλη Βρετανία φορώντας τις πιτζάμες του. «Έχουν γκριζάρει τα μαλλιά μου, είμαι αποκαμωμένος και μετρώ αντίστροφα τις μέρες για την αποχώρησή μου. Ούτε καν οι ξένοι ηγέτες δεν μου δίνουν πια σημασία. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Τζορτζ εμφανίστηκε στη συνάντησή μας με μπουρνούζι. Αυτό κι αν ήταν χαστούκι. Ξεκάθαρη παραβίαση του πρωτοκόλλου», είπε χαμογελώντας.

Το καλύτερο όμως το κράτησε για το τέλος, κάνοντας ένα επικό... mic drop. «Έχω δύο ακόμη λέξεις να πω. Obama out», είπε, αφήνοντας το μικρόφωνο να πέσει. Μοναδικός!

Δημοφιλή