Ο πιο άκαρδος φαρσέρ του κόσμου ξαναχτυπά: Κόβει τα μαλλιά της κοπέλας του ενώ αυτή κοιμάται

Ο πιο άκαρδος φαρσέρ του κόσμου ξαναχτυπά: Κόβει τα μαλλιά της κοπέλας του ενώ αυτή κοιμάται
Brad Holmes / Facebook

Θυμάστε εκείνη τη φάρσα που κέρδισε άνετα τον τίτλο της «πιο άκαρδης φάρσας που έγινε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου»; Τότε κρατηθείτε γερά, γιατί το διαβολικό μυαλό πίσω από αυτήν ετοίμασε μία νέα φάρσα και ίσως αυτή τη φορά όντως να το παρατράβηξε.

Ο «περίφημος» φαρσέρ Brad Holmes – ή αλλιώς το άτομο αυτό που αναζητά τη φήμη με κάθε απεγνωσμένο τρόπο – έκανε μία νέα φάρσα στην ανυποψίαστη φίλη του Jenny Davis.

Στο βίντεο που ανέβασε τον βλέπουμε να την πλησιάζει σιγά σιγά και ενώ εκείνη κοιμάται, της κόβει την... πλεξούδα της. Στη συνέχεια την ξυπνάει και της κουνάει επιδεικτικά την πλεξούδα. Η ίδια όπως φαντάζεστε σηκώνεται αλαφιασμένη, κοιτάζεται στον καθρέφτη και φυσικά, αρχίζει να του φωνάζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Ίντερνετ δεν είδε με καλό μάτι τη νέα αυτή φάρσα. Ήταν πολλοί εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι το παρατράβηξε, προσβάλλοντας και κάνοντας κακό στην κοπέλα του για μόλις λίγα παραπάνω likes.

Ο ίδιος βέβαια θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας ότι αγαπάει την κοπέλα του όσο τίποτα άλλο στον κόσμο και ότι, αν και είναι ακόμα θυμωμένη, οι δυο τους είναι μια χαρά. Μας ενημέρωσε επίσης ότι της έχει κλείσει και ραντεβού στο κομμωτήριο...

Δημοφιλή