4 φαγητά που δεν πρέπει να ξαναζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων

4 φαγητά που δεν πρέπει να ξαναζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων
Contrary to popular belief, crumbing doesn't always have to involve high-fat cooking. By keeping oil to a minimum and baking rather than frying the chicken, we kept the meal healthy and tasty.
Images Of Africa via Getty Images
Contrary to popular belief, crumbing doesn't always have to involve high-fat cooking. By keeping oil to a minimum and baking rather than frying the chicken, we kept the meal healthy and tasty.

Το ξέρουμε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων είναι βολικός αλλά δεν είναι πάντα ο πιο κατάλληλος τρόπος για να ξαναζεστάνουμε το φαγητό μας. Ειδικά όταν πρόκειται για τα 4 παρακάτω φαγητα!

Τηγανητό Κοτόπουλο

Ο σωστός τρόπος: Bάλτε το στο φούρνο, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και ψήστε το στους 190 βαθμούς για 10 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίστε να ψήνετε μέχρι να γίνει ξανά κριτσανιστό και ζεστό.

Πίτσα

Ο σωστός τρόπος: Εάν έχετε πολλά κομμάτια ψήστε τα στους 190 μέχρι να (ξανα)λιώσει το τυρί. Εάν έχετε μόνο ένα ή δύο κομμάτια μπορείτε και να τα βάλετε σε ένα στεγνό τηγάνι, να τα τυλίξετε με αλουμινόχαρτο και να τα βάλετε για λίγο στο φούρνο

Μοσχαρίσιο φιλέτο

Ο σωστός τρόπος: Κόψτε ότι έχει μείνει σε λεπτές φέτες, βάλτε τις στο τηγάνι με λίγο λάδι και σωτάρετε μέχρι να ζεσταθεί.

Μακαρόνια φούρνου/ Μαγειρευτά

Ο σωστός τρόπος: Βάλτε λίγο νεράκι στο πυρέξ για να μην ξεραθεί το φαγητό σας. Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο