Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Φλαμινί

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Φλαμινί
Sport24.gr

επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να συνεργαστούν ξανά με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι δεδομένη, αυτή τη φορά όμως από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος είναι πιθανό να έχει τη δική του λίστα με ποδοσφαιριστές που μπορεί να απασχολήσουν τους πράσινους.

Ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι και ο Ματιέ Φλαμινί, ο οποίος σύμφωνα με το "Goal" έχει προταθεί στο "τριφύλλι" και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του.

Ο Φλαμινί θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Άρσεναλ μιας και δεν υπολογίζεται από τον Βενγκέρ, με ομάδες από το MLS και την Τουρκία να έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον. Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν συγκινείται από το ενδεχόμενο να πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Οι πράσινοι ποντάρουν στη σχέση του με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα (υπήρξαν συμπαίκτες) με τον Γάλλο και ελπίζουν πως θα τον πείσουν.

Φέτος ο Φλαμινί (στα 32) έχει αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δυο γκολ στο ενεργητικό του, ενώ παίζει κυρίως ως αμυντικός μέσος.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δημοφιλή