Κουτσούμπας: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, από εδώ και πέρα και κάθε μέρα

Κουτσούμπας: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, από εδώ και πέρα και κάθε μέρα
SOOC

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ομονοίας ενάντια στο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ενώ ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή.

Το κεντρικό σύνθημα ήταν «Όχι στη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης» ενώ στο επίκεντρο ήταν συνθήματα ενάντια στην «εξοντωτική φορολόγηση».

Από σήμερα ξεκίνησε η 48ωρη απεργία που έχουν κηρύξει τα συνδικάτα τα οποία επίσης αντιδρούν στη φορολογική και ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης που θα τεθεί το Σαββατοκύριακο στη Βουλή προς ψήφιση.

Το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει νέα απεργιακή συγκέντρωση αύριο, Σάββατο, στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα και την Κυριακή στο Σύνταγμα στις 10.30 το πρωί, ημέρα που θα γίνουν συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ σε συνδυασμό με τα προγραμματισμένα συλλαλητήρια για την εργατική Πρωτομαγιά.

Κουτσούμπας: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, από εδώ και πέρα και κάθε μέρα

Την ίδια στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση προχωρά σε διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης σε μείωση συντάξεων σε νέα φορολογικά βάρη για τον ελληνικό λαό προχωρά σε μεγάλες φοροαπαλλαγές προς το μεγάλοι κεφάλαιο δίνοντας του επίσης ζεστό χρήμα, κρατική χρηματοδότηση με το νέο αναπτυξιακό νόμο που έφερε σε διαβούλευση, δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Δύο κόσμοι συγκρούονται στην ελληνική κοινωνία, από τη μια ο κόσμος της δουλειάς, των εργαζομένων, όλων όσων υποφέρουν και ματώνουν αυτά το χρόνια, και από την άλλη ο κόσμος του πλούτου μιας απίστευτης χλιδής ο κόσμος της διαφθοράς, πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι το δίκαιο θα κριθεί μόνο στους δρόμους, γι’ αυτό χρειάζεται παλλαϊκός ξεσηκωμός, λαϊκή κινητοποίηση, δράση με οργανωμένες μαζικές δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα, από εδώ και πέρα και κάθε μέρα.

ΠΑΜΕ ΠΟΡΕΙΑ 06/05/2016

Δημοφιλή