Ελληνοαμερικανός ήταν τελικά ο κύριος που διάβαζε βιβλίο στη συναυλία της Beyonce

Ελληνοαμερικανός ήταν τελικά ο κύριος που διάβαζε βιβλίο στη συναυλία της Beyonce
Twitter

Όταν πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ της Beyonce, «Lemonade», συνοδευόμενο από μια ταινία διάρκειας μίας ώρας -η οποία πλέον θεωρείται και επίσημα σημαντικό κομμάτι της ποπ κουλτούρας των '10s- ο κόσμος έπεσε σε έκσταση. Όχι μόνο οι σκληροπυρηνικοί φαν της Queen Bey αλλά όλοι όσοι ξέρουν να εκτιμούν την καλή ποπ μουσική και τον περίτεχνο συνδυασμό οπτικοακουστικών μέσων με σκοπό την εξέλιξη του εν λόγω είδους, ενθουσιάστηκαν.

Υπήρξαν, φυσικά, και αυτοί που δεν θα μπορούσαν να νοιάζονται λιγότερο για τη Beyonce, τη μουσική της και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτήν.

Όπως, για παράδειγμα, ο παρακάτω κύριος που πιάστηκε στα πράσα να διαβάζει αμέριμνος ένα βιβλίο κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της Beyonec στο Raleigh της Βόρειας Καρολίνας, στις ΗΠΑ.

Ο ηλικιωμένος αυτός κύριος έγινε γρήγορα viral, καθώς δεν βλέπεις συχνά στις μέρες μας κάποιον να έχει μπροστά του την Αυτού Μεγαλειότης Της, τη Beyonce, και να αδιαφορεί πλήρως για αυτό. Η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο ήταν «Όταν η γυναίκα σου σε αναγκάζει να πας μαζί της σε μια συναυλία της Beyonce».

Χτες (9/5) ωστόσο, το Inside Edition δημοσίευσε την ταυτότητα του, συμπαθή κατά τα άλλα, κυρίου και έδωσε νέο νόημα στην ήδη απολαυστική είδηση. Ο κύριος αυτός ονομάζεται George Papageorgiou και είναι, όπως ίσως καταλάβατε ήδη, Ελληνοαμερικανός.

Ο κος. Papageorgiou (ή Παπαγεωργίου) μίλησε στο αμερικάνικο ABC News και σχολίασε πως προτιμά άλλα είδη μουσικής, μεταξύ των οποίων την ελληνική, ενώ χαρακτήρισε το live της Beyonce ως «όχι και τόσο εντυπωσιακό».

Όσο για το βιβλίο που διάβαζε; Ήταν το «Από τον Καύκασο στο Πεκίνο» του Ιούλιου Βερν, γραμμένο στη μητρική του γλώσσα, τα ελληνικά.

Συγγνώμη Beyonce, αλλά μην περιμένεις ποτέ να κερδίσεις κόντρα σε έναν Έλληνα μακριά από τη πατρίδα του.