Τινάζει την μπάνκα η Εφές για Μπαρτζώκα, το "δώρο" και τι περιμένει ο ίδιος!

Τινάζει την μπάνκα η Εφές για Μπαρτζώκα, το "δώρο" και τι περιμένει ο ίδιος!
Contra

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης έχουν... δεμένο τον γάιδαρό τους, οπότε το μπασκετικό ενδιαφέρον στρέφεται αλλού. Το όνομα αυτού: Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο 51 ετών προπονητή αποτελεί τούτη τη στιγμή το πιο "καυτό" όνομα προπονητή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και η επικείμενη αποχώρησή του από την Λοκομοτίβ Κουμπάν ανεβάζει το "θερμόμετρο" στα ύψη για την ομάδα που θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Για το δεδομένο ενδιαφέρον της Εφές έχουμε ξαναγράψει. Και θα ξαναγράψουμε, αφού πρόκειται για τον σύλλογο που "καίγεται" να δώσει την τεχνική ηγεσία στον Μπαρτζώκα. Μόνο που ο ίδιος περιμένει.

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΚΥΕΙ

Τι περιμένει; Η Ισπανία είναι η χώρα που ενδιαφέρει τον Έλληνα κόουτς για επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και δεν βιάζεται να αποφασίσει. Από την Εφές δεν έχει επίσημη πρόταση ακόμη, ούτε από κάποια άλλη ομάδα, έχει όμως δεχθεί κρούσεις και του έχουν εκφραστεί διάφορες... επιθυμίες.

Ο Μπαρτζώκας θεωρεί ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Εννοείται πως δεν κλείνει την πόρτα στην Εφές, αλλά όπως τονίσαμε και πιο πάνω, έχει ανοιχτό το... ακουστικό προς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, εφόσον υπάρξουν ανακατατάξεις.

Με το πρωτάθλημα εκεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και να πλησιάζουν τα πλέι οφ, δεν πρόκειται να έχουμε αλλαγές στους δύο "αιώνιους", αλλά σίγουρα με το τέλος της σεζόν αμφότερες οι ομάδες θα κάτσουν και θα σκεφτούν το μέλλον τους.

Ειδικά η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη για μια νέα ευρωπαϊκή αποτυχία την επόμενη σεζόν εξ ου το ενδιαφέρον για τον Μπαρτζώκα, τον οποίο οι άνθρωποί της θεωρούν σοβαρό προπονητή, με όρεξη και θέληση να γίνει εκ των κορυφαίων. Εξάλλου, παρακολούθησαν την εξαιρετική εφετινή πορεία με την Λοκομοτίβ κι αυτό φτάνει.

Η ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΩΡΟ" ΝΤΙΛΕΪΝΙ

Κι εδώ έρχεται η Εφές. Οι Τούρκοι δεν πρόκειται να πέσουν σε νέο κάζο αλά Ιβκοβιτς. Δεν πρόκειται να δώσουν ένα πακτωλό εκατομμυρίων χωρίς την... προπονητική εγγύηση. Σύντομα θα γίνει γνωστό το μπάτζετ για τη νέα χρονιά και τότε αναμένεται η επίσημη κρούση στον Μπαρτζώκα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, του ετοιμάζουν και... σούπερ δώρο για να τον δελεάσουν: Μάλκομ Ντιλέινι.

Ο MVP της εφετινής χρονιάς στη ρωσική ομάδα είναι ο αγαπημένος παίκτης του Μπαρτζώκα και φυσικά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Οι της Εφές, λοιπόν, είναι διατεθειμένοι να δώσουν κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσουν τον παίκτη και ουσιαστικά να είναι το δέλεαρ για να απαντήσει θετικά ο "Μπαρτζό" στην πρότασή τους.

Το σίγουρο είναι πως το επόμενο διάστημα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Έλληνα προπονητή. Το "κεφαλαίο" Λοκομοτίβ κλείνει και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του. Η εξαιρετική του δουλειά στην Κουμπάν τον φέρνει σε... θέση ισχύος αναφορικά με την επιλογή που θα κάνει. Οψόμεθα...

ΠΗΓΗ: Contra.gr

Δημοφιλή