Έρευνα: Το ποσοστό του συνολικού χρόνου ζωής μας που περνάμε κάνοντας σεξ είναι πιο μικρό από ό,τι νομίζατε

Έρευνα: Το ποσοστό του συνολικού χρόνου ζωής μας που περνάμε κάνοντας σεξ είναι πιο μικρό από ό,τι νομίζατε
Young Adult Heterosexual
Young Adult Heterosexual
Linka A Odom via Getty Images

Το σεξ παίζει σημαντικότατο ρόλο σχεδόν...στα πάντα: Η πράξη της αναπαραγωγής είναι απαραίτητη για τη συνέχιση της διαιώνισης του είδους, και ως εκ τούτου, η Μητέρα Φύση έχει προνοήσει να καταστήσει την επιθυμία για αυτή βαθιά ριζωμένη στον άνθρωπο (και στα περισσότερα είδη ζώων, βασικά).

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πόσο μεγάλο μέρος της ζωής του περνάει ένας μέσος άνθρωπος κάνοντας στα αλήθεια σεξ, δεδομένης της...προσπάθειας και σκέψης που καταβάλλει για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Reebok, σχετικά με το ποσοστό του χρόνου που περνά ένας μέσος άνθρωπος επιδιδόμενος σε φυσική άσκηση σε σχέση με ολόκληρη τη ζωή του (που υπολογίστηκε σε 25.915 ημέρες), το ποσοστό είναι ιδιαίτερα...απογοητευτικό: 0,45%, που αντιστοιχεί σε 117 ημέρες.

Συγκριτικά, αξίζει να πούμε ότι ο μέσος άνθρωπος περνά το 41% της ζωής του (10.625 ημέρες) καθισμένος, και το 41% ασχολούμενος με συσκευές τεχνολογίας (πχ laptops, tablets, και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές).

Στην έρευνα, η οποία περιλαμβάνει και άλλα είδη φυσικής άσκησης/ δραστηριότητας, συμμετείχαν 9.000 άτομα από τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία, τον Καναδά, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Μεξικό, τη Ρωσία, την Κορέα και την Ισπανία.

Δημοφιλή