Τίτλοι τέλους για το MEGA; Νέο αδιέξοδο στο Δ.Σ της Τηλέτυπος

Τίτλοι τέλους για το MEGA; Νέο αδιέξοδο στο Δ.Σ της Τηλέτυπος
Sooc

Το αδιέξοδο στο διοικητικό συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, διευρύνθηκε και στη συνεδρίαση της Τρίτης (24/5), με τους μετόχους να αδυνατούν να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια βιώσιμη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν σε εργαζόμενους του MEGA, οι μέτοχοι δεν συμφώνησαν να βάλουν χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το αρχικά διέρρευσε ότι και ο επιχειρηματίας κ. Θεοχάρης Φιλιππόπουλος στην κρίσιμη συνεδρίαση απέσυρει και αυτός με τη σειρά του την πρόταση του για τη σωτηρία του καναλιού με επενδυτικό σχήμα.. Πάντως σύμφωνα με τις τυπολογίες, ο κ. Φιλιππόπουλος διαψεύδει τις πληροφορίες, πως ν δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του MEGA και συνεχίζει να έχει ενεργό ενδιαφέρον για το MEGA.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέτοχοι και ενδιαφερόμενοι επενδυτές συμφώνησαν να καταγράψουν τα ποσά που θα συνεισφέρουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και αυτό το χαρτί να δοθεί στις τράπεζες, ζητώντας από αυτές να ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί της εταιρείας. Βέβαια επικρατεί σύγχυση καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι πολλές και συχνά έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους.

Για να συνταχθεί αυτό το χαρτί το ενδιαφέρον του να επενδύσει στο κανάλι επαναβεβαίωσε σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι μπορεί να συνεισφέρει 5 εκατ. σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η πλευρά Μπόμπολα έκανε λόγο για 7,5 εκατ. και η πλευρά Ψυχάρη, αν και αρχικώς επιφυλάχθηκε, ενημέρωσε ότι μπορεί να βάλει 5 εκατ. ευρώ. Τα πρακτικά θα δοθούν στις πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να αιτηθούν οι μέτοχοι το άνοιγμα των λογαριασμών του καναλιού που είναι μπλοκαρισμένοι και στους οποίους υπάρχει ρευστότητα 4 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν έκτακτη γενική συνέλευση στο MEGA, η οποία διεξάγεται σε θερμό κλίμα και υπάρχουν εισηγήσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμα και να σταματήσουν ακόμα και την παραγωγή δελτίου ειδήσεων καθώς όπως λένε πλέον το παιχνίδι έχει κριθεί γιατί μέχρι το τέλος του μήνα αντέχει η εταιρεία να συνεχίσει να λειτουργεί.

Την Παρασκευή (27/5) αναμένεται να λάβουν τις αποφάσεις τους οι τράπεζες που ή θα αποδεχθούν την πρόταση των 17,5 εκατ ευρώ, ή αν δεν συμφωνήσουν θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο πτώχευσης της εταιρείας «Τηλέτυπος», καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν περιοριστεί ασφυκτικά.

Δημοφιλή