«Ένιωσα δυο χέρια να με πιάνουν και να με τραβούν»: Η κατάθεση 38χρονης που δέχτηκε την επίθεση του επίδοξου βιαστή στο Μαρούσι

«Ένιωσα δυο χέρια να με πιάνουν και να με τραβούν»: Η κατάθεση 38χρονης που δέχτηκε την επίθεση του επίδοξου βιαστή στο Μαρούσι
Eurokinissi

Με λεπτομέρειες περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έζησε η 38χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του επίδοξου βιαστή στο Μαρούσι.

Αστυνομικές πηγές αποκαλύπτουν την κατάθεσή της:

«Μένω στη Φιλοθέη και κάθε πρωί κάνω την ίδια διαδρομή για τη δουλειά. Την ημέρα της επίθεσης κατευθυνόμουν προς την πλευρά της Κηφισίας, στο ρεύμα προς την Κηφισιά, από όπου έπρεπε να περάσω από την υπόγεια διάβαση γιατί είναι πιο εύκολο από το να ανέβω στο φανάρι του Υγεία. Περνάω το γνωστό σούπερ μάρκετ, κατεβαίνω τα σκαλιά, τσεκάρω μπροστά μου γιατί πάντα τσεκάρω ποιον έχω μπροστά μου και πίσω μου. Μπροστά μου έχω δύο κυρίες μεγάλης ηλικίας και πίσω μου έχω έναν νεαρό γύρω στα 25 με 30 χρονών. Ήμασταν τέσσερα άτομα στην διάβαση. Ήταν 08:00 το πρωί και κατευθυνόμουν στη δουλειά».

«Κάποια στιγμή όπως ανέβαινα τα σκαλιά και λίγο πριν φθάσω στην έξοδο, στο τελευταίο σκαλοπάτι, καταλαβαίνω δύο χέρια να με πιάνουν και να με τραβούν προς τα πίσω και να προσπαθούν να με ρίξουν κάτω. Εκείνη τη στιγμή τρομοκρατήθηκα και πήγα να πέσω με το κεφάλι κάτω. Έστρεψα το σώμα μου προς τα μπροστά, φωνάζοντας δυνατά, ωστόσο έπεσα κάτω με την πλάτη, με αποτέλεσμα να χτυπήσω, αλλά ταυτόχρονα είδα και το πρόσωπό του. Αυτός προσπαθούσε να με τραβήξει από τα πόδια, από τα χέρια, να με τραβήξει από το μπουφάν και να με σπρώξει προς την υπόγεια διάβαση. Εγώ έφερα αντίσταση, άρχισα να φωνάζω βοήθεια πολύ δυνατά, αλλά δυστυχώς εκείνο το σημείο επειδή έχει πάρα πολύ κίνηση ήταν δύσκολο να με ακούσουν. Παλέψαμε περίπου 1-2 λεπτά σίγουρα. Άρχισε κάποια στιγμή να τρομοκρατείται και να φεύγει προς τα κάτω και εγώ να προσπαθώ να μαζέψω την τσάντα μου τουλάχιστον γιατί κατάλαβα ότι τελικά δεν ήθελε την τσάντα μου, η οποία ήταν δίπλα του και δεν την πήρε, ήθελε πιο πολύ να με τραβήξει προς την διάβαση και επειδή δεν το κατάφερε άρχισε να φεύγει γρήγορα. Παίρνω την τσάντα μου γρήγορα και όπως πάνω να σηκωθώ βλέπω ότι είχε κοντοσταθεί λίγο πιο κάτω και με κοιτούσε. Φώναζα ότι θα καλέσω την αστυνομία, τον έβριζα, αλλά εκείνος τίποτα. Και εκείνη τη στιγμή περνά ένας ταξιτζής που μου ρωτά τι έπαθα, μπαίνω γρήγορα μέσα στο ταξί για να σωθώ».

Δημοφιλή