«Χρειάζονται και οι ακραίοι»: Ικανοποιημένος ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος από την είσοδο του ακροδεξιού ΕΛΑΜ στη Βουλή

«Ικανοποιημένος» ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος από την είσοδο του ακροδεξιού ΕΛΑΜ στη Βουλή

«Χρειάζονται και οι ακραίοι» δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β', αναφερόμενος στην είσοδο του ακροδεξιού ΕΛΑΜ στη Βουλή των Αντιπροσώπων στην Κύπρο- εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Δεν πίστευα ότι θα μπουν μέσα (εννοώντας το ΕΛΑΜ στη Βουλή), αλλά μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα» σημείωσε, μιλώντας στον Alpha Κύπρου, συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να ακούγονται και οι άλλες φωνές».

«Πολλές φορές χρειάζονται να ακούγονται και οι ακραίοι, ούτως ώστε οι άλλοι να είναι προσεκτικοί, να μην πηγαίνουν κατευθείαν και να αποφασίζουν επειδή έχουν δύναμη (κοινοβουλευτική)» δήλωσε, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου».

«Νομίζω ότι εάν η πυξίδα και ο γνώμονας των ενεργειών τους θα είναι το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου και αυτού του λαού, πιστεύω ότι θα πάμε καλά» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι «έχουμε δημοκρατία, αυτή είναι η απόφαση του λαού... γιατί οι άλλοι δέχονται ότι είναι απόφαση του λαού κι εξέλεξαν τα άλλα κόμματα και εκείνη δεν είναι απόφαση του λαού που εξέλεξαν το ΕΛΑΜ»;

Δημοφιλή