Το διαδίκτυο έχει τρελαθεί με τον τρόπο που ο Τραμπ τρώει την πίτσα του

Το διαδίκτυο έχει τρελαθεί με τον τρόπο που ο Τραμπ τρώει την πίτσα του
YouTube

Είναι ξενόφοβος, ρατσιστής, σεξιστής και κατά συρροήν ψεύτης. Όπως δείχνει και ένα νέο βίντεο που βγήκε πρόσφατα στην δημοσιότητα, δεν ξέρει πως να φάει ένα κομμάτι πίτσα.

Ο λόγος για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ που όλα δείχνουν ότι θα δώσει μάχη με την Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία της Αμερικής.

Χρήστες του διαδικτύου ανακάλυψαν μια διαφήμιση της Pizza Hut από την δεκαετία του 1995, όπου ο ο Τραμπ και η τότε σύζυγός του, Ιβάνα, παραγγέλνουν πίτσα με γεμιστή ζύμη. Σε αυτή, ο μεγιστάνας ανοίγει το κουτί, πιάνει ένα κομμάτι πίτσα και ξεκινάει να το τρώει ανάποδα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει γίνει viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να πλημμυρίζουν τα κοινωνικά δίκτυα με το απόσπασμα. Η διαφήμιση ήταν προφανώς σκηνοθετημένη και πιθανότατα ο Τραμπ δεν τρώει έτσι την πίτσα του. Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι η εικόνα αυτή προκάλεσε αντιδράσεις, δείχνει την ανησυχία πολλών Αμερικανών -και όχι μόνο- ότι ο Τραμπ μπορεί να είναι ο νικητής των γενικών εκλογών.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να είναι ο πιο δημοφιλής υποψήφιος μεταξύ των Ρεπουμπλικανών, όμως, λόγω των ακραίων δηλώσεών του, έχει αποκτήσει «εχθρούς» σε όλο τον κόσμο. Ο τρόπος με τον οποίο έχει διχάσει τον αμερικανικό λαό αποδεικνύεται από τις συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και υποστηριχτών του στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.

Δημοφιλή