«Δεν είναι "δράκος" ούτε βιαστής ο εντολέας μου» δηλώνει ο δικηγόρος του 30χρονου φερόμενου κατά συρροή βιαστή

«Δεν είναι "δράκος" ούτε βιαστής ο εντολέας μου» δηλώνει ο δικηγόρος του 30χρονου φερόμενου κατά συρροή βιαστή
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Vstock LLC via Getty Images

«Δεν είναι δράκος, ούτε βιαστής» ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την προφυλάκιση του 30χρονου κατηγορούμενου για επιθέσεις σε βάρος γυναικών ο συνήγορος του Δημήτρης Ράπτης.

Ο δικηγόρος, μέσω του οποίου ο 30χρονος φέρεται να ζητάει συγνώμη από τα θύματα του, υποστήριξε πως ο εντολέας του δεν είχε σκοπό να βιάσει τις γυναίκες αλλά μόνο "να τις μειώσει" εξαιτίας ερωτικής απογοήτευσης: «Δεν είναι ούτε δράκος, ούτε βιαστής. Είναι άρρωστος και διατάχθηκε από τον ανακριτή η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στο Κορυδαλλό..Προέρχεται από μια καλή οικογένεια αλλά όλα άλλαξαν στη ζωή του, όταν χώρισε από μακροχρόνια σχέση που διατηρούσε με μια γυναίκα, η οποία αφού τον εκμεταλλεύτηκε τον παράτησε. Το γεγονός αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να απομονωθεί και να πέσει σε κατάθλιψη».

Όπως ανέφερε ο κ. Ράπτης «η οικογένεια του κατηγορούμενου αλλά και ο ίδιος ο κατηγορούμενος ζητούν πραγματική συγνώμη, χίλιες φορές συγνώμη, από τις γυναίκες οι οποίες υπέστησαν τη δράση του».

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην στάση που τήρησαν πολλά ΜΜΕ απέναντι στον 30χρονο ,χαρακτηρίζοντάς τον «δράκο» ενώ επεσήμανε και «την προσπάθεια να συνδεθεί με την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου» κάτι που δεν προκύπτει «από κανένα στοιχείο».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ)

Δημοφιλή