21 στάνταρ ταινίες που δείχνει η TV Κυριακή μεσημέρι

21 στάνταρ ταινίες που δείχνει η TV Κυριακή μεσημέρι
OnemanGr

Τα μεσημέρια της Κυριακής είναι ίσως η τελευταία παγίδα που έχει μείνει όρθια και δουλεύει για την τηλεόραση. Λίγο η ακατάσχετη Κυριακίλα (όχι η δική σου Εύη Χουρσανίδη), λίγο το κλασικό κυριακάτικο φαγητό της μαμάς (ή του μπαμπά) και ο μόνος δρόμος που παίρναμε από νήπια μέχρι σπουδαγμένοι ενήλικες στο ύποπτο τρίωρο 14.00-17.00 ήταν ο δρόμος για τον καναπέ.

Με την πάροδο των χρόνων, ερχόμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι καμιά 20αριά χρόνια τώρα, δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα τις Κυριακές τα μεσημέρια. Ακόμη στον καναπέ πηγαίνουμε για να λιποθυμήσουμε και να επεξεργαστούμε τα σουτζουκάκια που φάγαμε. Ακόμη τις ίδιες ταινίες παίζει η τηλεόραση.

Σεβόμενοι την παράδοση του 'Porky's' -της ταινίας που σύστησε τα βασικά του γυναικείου κορμιού στους περισσότερους από εμάς-, αλλά και χτυπώντας φιλικά τις πλάτες των Tom Hanks, Chevy Chase και άλλων στυλοβατών, φτιάξαμε τη λίστα με τις 21 ταινίες που σίγουρα έχεις δει Κυριακή μεσημέρι.

Εννοείται ότι προσδοκούμε πόλεμο αντι-προτάσεων στα σχόλια. Όλοι έχουμε φάει εκατοντάδες μεσημέρια με τον Μπετόβεν (τον σκύλο) και τα άλλα παιδιά.

Jumanji

21 ταινιες κυριακη

του Ηλία Αναστασιάδη

Πηγή: Oneman.gr