Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάρκας αποχώρησε από τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως δέχθηκε απειλές από τον Κεγκέρογλου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάρκας αποχώρησε από εκπομπή λέγοντας πως δέχθηκε απειλές από τον Κεγκέρογλου

Φωνές, ύβρεις και δηλώσεις που κατά κάποιους μπορεί να συνιστούν «απειλή» συνέθεσαν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, με πρωταγωνιστές του έντονου διαπληκτισμού τον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα και τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου ενώ αντικείμενο της αντιπαράθεσης ήταν το ΕΚΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Μπάρκας, απαντώντας σε ερώτηση για το ΕΚΑΣ υποστήριξε πως η κατάργησή του είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ). Στη δήλωση αυτή αντέδρασε σφόδρα ο κ.Κεγκέρογλου: «Τι λες κύριε; Σου απαγορεύω. τουλάχιστον μπροστά μου, δεν θα λες τέτοια πράγματα. Τα ψέματα τέλος κύριε Μπάρκα».

Αστειευόμενος ο δημοσιογράφος είπε στον κ.Κεγκέρογλου «εντάξει μην τον δείρεις κιόλας» με τον κ.Κεγκέρογλου να σχολιάζει; «Τα ψέματα τέλος. Ε, βέβαια θα σε δείρω. Δεν θα σε αφήσω. Απολογήσου τώρα» για να προκαλέσει την αντίδραση του κ.Μπάρκα στη διατύπωση περί άσκησης σωματικής βίας.

Βέβαια ο κ.Κεγκέρογλου ανασκεύασε διευκρινίζοντας «Πολιτικά θα σε δείρω» ενώ όλη την ώρα ο κ.Μπαρκας διαμαρτυρόταν για τις απειλές που δεχόταν.

Και εκεί που πήγε να μειωθεί η ένταση, ο κ.Μπάρκας επαναλαμβάνει την αρχική τοποθέτηση για να δεχθεί μια ακόμη φραστική επίθεση από τον κ.Κεγκέρογλου απαιτώντας να αποσύρει ξανά ο κ.Μπάρκας τη δήλωση του. «Δεν σε σώνει τίποτα», «Γκεμπελιστή, προπαγανδιστή» φώναζε ο κ.Κεγκέρογλου, μέχρι που τελικά ο συνάδελφός του από τον ΣΥΡΙΖα εγκατέλειψε το πλατό.

Δημοφιλή