Το Ποτάμι ήταν και είναι το μαγαζάκι του Σταύρου, λέει ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ορφανός

Το Ποτάμι ήταν και είναι το μαγαζάκι του Σταύρου, λέει ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ορφανός
Sooc

Σε οξείς χαρακτηρισμούς για το Ποτάμι και τον επικεφαλής του Σταύρο Θεοδωράκη προέβη ο γνωστός ηθοποιός και πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ορφανός.

Ειδικότερα ο κ. Ορφανός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννα Πάτρας 105,3, όπως μεταδίδει το tempo24.gr εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον Σταύρο Θεοδωράκη και το κίνημα για το οποίο είπε πως είχε μεγάλη διάθεση και όρεξη από την αρχή που δέχθηκε το κάλεσμα να αγωνιστεί για τις ιδέες και το σκοπό του κινήματος.

Ο ίδιος αποκάλεσε «μαγαζάκι» το Ποτάμι, τονίζοντας χαρακτηριστικά σε ερώτηση για το μέλλον του κινήματος.

«Το κόμμα είναι χύμα...Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το "μαγαζάκι" του Σταύρου...Εγώ του είπα από την αρχή που με κάλεσε από τους πρώτους, ποιους έχουμε μαζί μας, έτσι ξεκίνησα για να δω τι μπορούμε να κάνουμε».

Ωστόσο είπε τα καλύτερα για τον Αχαιό βουλευτή του Ποταμιού Ιάσωνα Φωτήλα.

«Ο Ιάσωνας είναι πολύ καλός και κατά κάποιο τρόπο συνάδελφος... », είπε ο κ. Ορφανός αναφερόμενος στην ερασιτεχνική ιδιότητα του Ι. Φωτήλα. «Νομίζω ότι ο πολιτικός πρέπει να είναι λίγο φιλόσοφος και καλλιτέχνης. Να είναι πρώτα απ όλα καλός πολίτης και όχι καλός πολιτικός...».

Σε ότι αφορά την καριέρα του στην πολιτική, ο Νίκος Ορφανός αποκάλυψε ότι δεν θα πορευτεί πλέον με το Ποτάμι και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σχετικά με την εμπλοκή του στην πολιτική.

Δημοφιλή