H μεγαλύτερη εταιρία ξενοδοχείων στον κόσμο «μπαίνει» στην ελληνική αγορά.

H μεγαλύτερη εταιρία ξενοδοχείων στον κόσμο «μπαίνει» στην ελληνική αγορά .
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Wyndham Hotel
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ως μια πολύ θετική εξέλιξη για την ελληνική τουριστική αγορά κρίνεται η είσοδος της Wyndham Hotel Group, της μεγαλύτερης (αριθμητικά) εταιρεία ξενοδοχείων στον κόσμο στην Ελληνική αγορά. To Αthens Imperial Ηοtel στην Πλατεία Καραϊσκάκη πέρασε στα χέρια της ΒΙΟΧΑΛΚΟ και το πρώτο τρίμηνο του 2017 το ξενοδοχείο ξανανοίγει ως Wyndham Grand Athens

Η Zeus International, υπεύθυνη για τη λειτουργία εννέα ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη, έχει ήδη ξεκινήσει τη μεταμόρφωση του κτηρίου.

Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand δεν είναι, κατά κανένα τρόπο, εξεζητημένα. Σχεδιάζονται ώστε να είναι προσιτά, με απλά δωμάτια και στοχεύουν σε ένα κοινό που αποζητά την προσιτή πολυτέλεια. Όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση, το Wyndham Grand Athens θα έχει 273 δωμάτια, 2.500τ.μ. χώρων για συνέδρια και εκδηλώσεις, εστιατόριο, μπαρ, spa κι ένα Roof Garden 450τ.μ., με πισίνα και θέα 360° σε όλη την Αθήνα. Η θέση του ξενοδοχείου -δίπλα στο Μετρό και πολύ κοντά σε πολλά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της πόλης.

Το πραγματικά σημαντικό βέβαια είναι η είσοδος της Wyndham Ιnternational στην Ελληνική αγορά. Ο Dan Ruff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΜΕΑ της Wyndham Hotel Group δήλωσε: «Η Αθήνα δεν είναι παρά η πρώτη μας στάση στην Ελλάδα, καθώς διαβλέπουμε ευκαιρίες για πολλά από τα brands μας σε όλη τη χώρα, από το κέντρο πόλεων, όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, έως τους προορισμούς διακοπών στα Ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική χώρα».