Το τραγούδι «Wannabe» των Spice Girls επανακυκλοφορεί και στέλνει ένα πολύ διαφορετικό μήνυμα

Το τραγούδι «Wannabe» των Spice Girls επανακυκλοφορεί και στέλνει ένα πολύ διαφορετικό μήνυμα
youtube

Το τραγούδι «Wannabe», με το οποίο έκαναν επιτυχία οι Spice Girls την δεκαετία του '90, το θυμόμαστε όλοι φαντάζομαι. Το γυναικείο συγκρότημα μπορεί να μην είναι πλέον μαζί, αλλά το τραγούδι επιστρέφει με ένα πολύ διαφορετικό και ισχυρό μήνυμα για την ισότητα μεταξύ των φύλων.

Το βίντεο που χρησιμοποιεί το διάσημο τραγούδι των Spice Girls είναι μέρος της καμπάνια που κάνουν τα Ηνωμένα Έθνη και θέλουν να ισχυροποιήσουν θέση της γυναίκας και προωθούν την ισότητα στην εκπαίδευση και την αμοιβή στην εργασία, την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και την εξάλειψη των γάμων μεταξύ παιδιών.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από το «Project Everyone», μία καμπάνια που στοχεύει να εξαλείψει την φτώχεια, την αδικία και την κλιματική αλλαγή και υποστηρίζεται από μεγάλα ονόματα όπως την Freida Pinto, Chiwetel Ejiofor και πολλούς ακόμα.

«Πιστεύω ότι είναι υπέροχη ιδέα. Είναι τέλειο που μετά από 20 χρόνια, η “κληρονομιά” που έχουν αφήσει οι Spice Girls για την δύναμη των γυναικών, χρησιμοποιείται για να ενθαρρύνει και να ενδυναμώσει μία ολόκληρη νέα γενιά», αναφέρει η Victoria Beckham, όπως γράφει ο Guardian.

Δημοφιλή