Παίκτρια βρήκε πτώμα παίζοντας Pokemon GO

Παίκτρια βρήκε πτώμα παίζοντας Pokemon GO

Μια παίκτρια του Pokemon Go βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ δυσάρεστο θέαμα ψάχνοντας για Pokemon.

Ο λόγος για την 19χρονη Shayla Wiggins από το Riverton του Wyoming η οποία εντόπισε το πτώμα, άγνωστων στοιχείων καθώς έψαχνε για Pokemon, σε μια φυσική πηγή νερού, στο Big Wind River, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βρετανικού Independent.

Το γραφείο του Σερίφη στη κομητεία του Fremont εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος του ανθρώπου που εντοπίστηκε στο Big Wind River προήλθε από ατύχημα και πιθανότατα πνίγηκε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η νεαρή μιλώντας στο KTVQ, περιέγραψε το περιστατικό ως «αρκετά σοκαριστικό». «Περπατούσα κατά μήκος της ακτής όταν είδα κάτι στο νερό. Έπρεπε να ξανακοιτάξω για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν ένα πτώμα. Ήταν πολύ σοκαριστικό και δεν ήξερα στην αρχή τι να κάνω. Κάλεσα την αστυνομία. Ήμουν πολύ φοβισμένη και έκλαιγα».

Η αναφορά της αστυνομίας υποστηρίζει ότι ο θάνατος του άντρα προήλθε από ατύχημα και πιθανότατα πνίγηκε. Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία, με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το Pokemon GO κυκλοφορεί στις Η.Π.Α στις 7 Ιουλίου και έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή των charts του iOS, ανεβάζοντας ταυτόχρονα την μετοχή της Nintendo. Αξίζει να σημειωθεί ότι κράσαραν και σέρβερς λόγω της μεγάλης ζήτησης για το παιχνίδι.

Δημοφιλή