Εάν έχετε κάνει σεξ με τόσα άτομα είστε «χαλαρών ηθών», σύμφωνα με νέα έρευνα

Εάν έχετε κάνει σεξ με τόσα άτομα είστε «χαλαρών ηθών», σύμφωνα με νέα έρευνα
serious looking couple lying together in bed
bilderlounge via Getty Images
serious looking couple lying together in bed

Η ερώτηση «με πόσους έχεις κάνει σεξ πριν από μένα;» υπάρχει πάντα στο μυαλό κάποιου, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που τολμούν να την θέσουν στο άλλο τους μισό και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που θέλουν να την απαντήσουν.

Στους πόσους σεξουαλικούς παρτενέρ λοιπόν «καίγεσαι»; Μία έρευνα που έγινε από το Superdrug Online Doctor θέλησε να δώσει την απάντηση ρωτώντας πάνω από 2.000 ανθρώπους σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Όπως φαίνεται λοιπόν, αν και βρισκόμαστε στο 2016, το να έχει κάνει κάποιος σεξ με αρκετούς θεωρείται ακόμη συνώνυμο της «χαλαρής ηθικής». Συγκεκριμένα, από την έρευνα προκύπτει ότι εάν οι γυναίκες έχουν κοιμηθεί με πάνω 14 ανθρώπους θεωρούνται χαλαρών ηθών, ενώ για τους άνδρες αυτός ο αριθμός ανεβαίνει στους 15. Ωστόσο, από τον αριθμό προκύπτει ότι δεν υπάρχει χάσμα ανάμεσα στα δύο φύλα. Ή έτσι δείχνει η έρευνα τουλάχιστον.

Ωστόσο, το να έχει κάποιος «πολλούς» σεξουαλικούς παρτενέρ λειτουργεί όπως φαίνεται αποτρεπτικά για κάποιον που θέλει να κάνει σχέση μαζί του. Για αυτό, όπως προκύπτει από τον έρευνα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δηλώνουν ότι έχουν πει ψέματα για το πόσους σεξουαλικούς παρτενέρ είχαν, μειώνοντας τον αριθμό τους.