Οι 6 πιο αλλόκοτες συμβουλές που μας έχουν δώσει οι σταρ για τον γυναικείο κόλπο (π.χ. να μη του λέμε ψέμματα)

Οι 6 πιο αλλόκοτες συμβουλές που μας έχουν δώσει οι σταρ για τον γυναικείο κόλπο (π.χ. να μη του λέμε ψέμματα)
Actress Olivia Wilde poses at the 19th Annual BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Los Angeles Britannia Awards in Los Angeles November 4, 2010. REUTERS/Mario Anzuoni(UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Mario Anzuoni / Reuters
Actress Olivia Wilde poses at the 19th Annual BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) Los Angeles Britannia Awards in Los Angeles November 4, 2010. REUTERS/Mario Anzuoni(UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)

Κατά καιρούς οι celebrities λένε διάφορα παράξενα, ακατανόητα, γελοία ή απλά αστεία πράγματα σχετικά με το οτιδήποτε. Η κατάσταση γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ωστόσο, όταν η κουβέντα έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή και τις συνήθειες που έχουν ως άνθρωποι, συνήθειες που πολλές φορές μετατρέπουν και σε «πολύτιμες» συμβουλές για όλους εμάς τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.

Σε αυτή την κατηγορία εντάσσονται και οι συμβουλές που δίνουν συχνά-πυκνά διάφορες σταρ του Hollywood για την υγιεινή των πιο ευαίσθητων σημείων στο σώμα μιας γυναίκας και πιο συγκεκριμένα, του κόλπου τους.

Το Buzzfeed συγκέντρωσε τις 6 πιο αλλόκοτες εξ αυτών, τις οποίες με τη σειρά μας σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

  • H Shailene Woodley προτείνει λίγη βιταμίνη D(Into the Gloss, 2014)

«Κάτι άλλο που μου αρέσει να κάνω είναι να δίνω στον κόλπο μου λίγη βιταμίνη D. Είχα διαβάσει ένα άρθρο μιας βοτανολόγου που είχε μελετήσει τις λοιμώξεις και άλλα γεννητικά θέματα. Έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη βιταμίνη D. Αν αισθάνεστε εξαντλημένοι, βγείτε για μια ώρα στον ήλιο και δείτε πόση ενέργεια θα μαζέψετε. Ή αν ζείτε σε ένα μέρος που έχει βαρύ χειμώνα, όταν ο ήλιος βγει επιτέλους, ανοίξτε τα πόδια σας και πάρτε λίγη λιακάδα».

  • Η Cameron Diaz μας λέει να πάρουμε έναν καθρέφτη και να παίξουμε μαζί του (Chelsea Lately, 2014)

«Θα έλεγα να πάρετε έναν καθρέφτη και να παίξετε μαζί του. Μπείτε εκεί μέσα. Μάθετέ το. Υποτίθεται πως πρέπει να του συμπεριφέρεστε σαν αυτό που είναι, ένα όμορφο λουλούδι, ένα εύθραυστο λουλούδι. Και πρέπει να το καλλιεργείτε με κάθε τρόπο. Ποτίστε το. Θρέψτε το. Χρειάζεται φροντίδα. Είναι πεινασμένο».

  • Η Jennifer Love Hewitt προτείνει να το στολίζουμε (Lopez Tonight, 2010)

«Μετά από ένα χωρισμό, μια φίλη μου στόλισε (τον κόλπο μου) με κρύσταλλα Swarovski. Έλαμπε σαν ντισκομπάλα οπότε πλέον έχω ένα ολόκληρο κεφάλαιο σχετικά με το πώς οι γυναίκες πρέπει να στολίζουν τους κόλπους τους».

  • Η Olivia Wilde μας ξορκίζει να μη του πούμε ποτέ ψέματα (2012, μιλώντας για τον πρώτο της γάμο)

«Ένιωσα σαν ο κόλπος που να πέθανε. Να έσβησε. Να έκλεισε τα φώτα. Και μπορείς να πεις ψέματα στους συγγενείς στο τραπέζι των Χριστουγέννων πως όλα είναι τέλεια στο σπίτι. Αλλά δεν μπορείς να πεις ψέματα στο αιδοίο σου».

  • Η Khloe Kardashian υποστηρίζει την βιταμίνη Ε (2016)

«Χρησιμοποιήστε βιταμίνη Ε εκεί κάτω. Χωρίς πλάκα: Η Βιταμίνη Ε μπορεί να δυναμώσει την κολπική επένδυση. Ενυδατώστε τα χείλη του αιδοίου και τον κόλπο σας με έλαιο Βιταμίνης Ε για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα και να καταπραΰνετε τους ερεθισμούς».

  • Η Gwyneth Paltrow μας λέει, ουσιαστικά, να το βάλουμε στον ατμό (2015, μιλώντας για την εμπειρία που είχε σε ένα spa στο L.A.)

«Κάθεσαι πάνω σε κάτι που είναι, ουσιαστικά, ένας μικρός θρόνος και ένας συνδυασμός υπερύθρων και ατμού καθαρίζει την μήτρα σου και όλα αυτά. Είναι μια ενεργητική απελευθέρωση, όχι μόνο ένα ντους ατμού, που εξισορροπεί τα επίπεδα των γυναικείων ορμονών. Αν μένετε στο L.A. πρέπει να το κάνετε».

Αργότερα βέβαια, η εν λόγω ανάρτηση κατέβηκε από το site της, GOOP, αλλά η Paltrow εξακολουθεί να πιστεύει στην αμφιλεγόμενη αυτή μέθοδο. Πρόσφατα είπε στο Vulture:

«Την πρώτη φορά που το δοκίμασα σκεφτόμουν πως όλο αυτό είναι τρελό. Με πήγε ο φίλος μου ο Ben και σκεφτόμουν “Είσαι τρελός, τι είναι αυτό;”. Αλλά όταν (η όλη διαδικασία με τον ατμό) τελείωσε, σκέφτηκα “Είναι τέλειο”. Έπειτα έκανα μια έρευνα σχετικά και ανακάλυψα πως υπάρχει στην κορεάτικη ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχει πραγματικές θεραπευτικές ιδιότητες».