Ο πρίγκιπας Χάρι για ένα πράγμα μετανιώνει στη ζωή του. Που δεν μίλησε νωρίτερα για τον θάνατο της μητέρας του, Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας Χάρι για ένα πράγμα μετανιώνει στη ζωή του

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε στην κάμερα για το ένα πράγμα που έχει μετανιώσει στη ζωή του: που δεν μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο της μητέρας του και για όσα του προκάλεσε αυτό το τραγικό γεγονός στην ψυχοσύνθεσή του.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό το 1997, ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν 12 ετών.

Τώρα, στα 31 του, μίλησε γι' αυτό σε εκδήλωση που διοργάνωσε για την ψυχική υγεία, στην οποία παρευρέθηκαν πολλοί αστέρες του αθλητισμού.

Όπως είπε στο BBC, η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία να αναδείξει το γεγονός ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια.

«Δεν είναι πρόβλημα να υποφέρεις, αρκεί να μιλάς γι' αυτό. Δεν είναι αδυναμία. Αδυναμία είναι να έχεις ένα πρόβλημα, να μην το αναγνωρίζεις και να μην το λύνεις» είπε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι εάν έχεις μια δουλειά, οικονομική ασφάλεια, οικογένεια, σπίτι και άλλα πράγματα, έχεις ότι χρειάζεσαι και ότι όλα είναι καλά με αυτά» πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για τον χαμό της μητέρας του σε συνομιλία που είχε με τον ποδοσφαιριστή Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έχασε τον περασμένο χρόνο τη σύζυγό του από καρκίνο. «Ξέρεις, μετανιώνω πραγματικά το γεγονός ότι δεν μίλησα νωρίτερα γι' αυτό» είπε ο πρίγκιπας Χάρι στον Φέρντιναντ, εννοώντας τον θάνατο της μητέρας του.

Δημοφιλή