Όταν έκλαψε η Jennifer Aniston για την χαμένη αυτοπεποίθηση

Όταν έκλαψε η Jennifer Aniston για την χαμένη αυτοπεποίθηση

Όλοι το έχουμε περάσει. Περίοδοι που χάνουμε την αυτοπεποίθησή μας, δεν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Όμως φαντάζεσαι ότι οι διάσημοι, οι άνθρωποι με χρήματα, φήμη και ομορφιά, δεν το παθαίνουν.

Και ήρθε η Jennifer Aniston το Σαββατοκύριακο να μας διαψεύσει. Μετά το άρθρο που είχε γράψει για την The Huffington Post που έβαζε τα πράγματα στη θέση του για τα κοινωνικά στερεότυπα για τις γυναίκες, τώρα, με δάκρυα στα μάτια μιλούσε για τη μάχη με τη χαμένη αυτοπεποίθηση.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στην Ιταλία για το Giffoni Film Festival. Εκεί, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, ρωτήθηκε από κάποιον από το κοινό αν έχει ξυπνήσει ποτέ και δεν ήξερε ποια ήταν και τι έκανε με τη ζωή της.

Η απάντηση της Aniston ήταν η εξής:

«Δεν υπάρχουν αρκετά δάχτυλα χεριών και ποδιών σ' αυτή την αίθουσα για να μετρήσουν τις φορές που μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο», απάντησε με δάκρυα στα μάτια. «Εννοώ, για τον Θεό, είμαστε όλοι άνθρωποι. Είτε είμαστε σερβιτόροι, είτε ψήστες, είτε φοιτητές ή οτιδήποτε άλλο, στο τέλος της ημέρας που έχεις φτάσει στα άκρα, σκέφτεσαι “δεν μπορώ να συνεχίζω”. Ότι ότι αυτό παραπάει. Η καρδιά μου δεν το αντέχει. Ή ο πόνος είναι πολύ μεγάλος ή σκέφτεσαι “είμαι αρκετή; Μπορώ ή θα επιβιώσω”; Απλά λες “δεν μπορώ”. Ναι, μπορώ. Ναι, μπορείς».