Αυτοί είναι οι βιαστές του 12χρονου στο Άργος. Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης

Αυτοί είναι οι βιαστές του 12χρονου στο Άργος. Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης
EL.AS

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. κατόπιν εισαγγελικής άδειας τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο Ελλήνων, οι οποίοι είχαν συλληφθεί στις 8 Ιουλίου 2016 για ασέλγεια σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού με νοητική στέρηση.

Πρόκειται για τον Θωμά Ισαακίδη και τον Πέτρο Πετρίδη, οι οποίοι γεννήθηκαν στην Αθήνα. Η αποκάλυψη των φρικιαστικών τους πράξεων έγινε στο Άργος, όπου το μικρό παιδί έκανε διακοπές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν συνάψει μεταξύ τους ερωτική σχέση και αποφάσισαν από κοινού να βιάσουν το άτυχο αγόρι. Το σοκαριστικό είναι ότι ο ένας από τους δύο παιδεραστές είναι ο πατέρας του θύματος. Η μητέρα και η γιαγιά του παιδιού δεν είχαν ιδέα για όσα συνέβαιναν, καθώς το μόνο που γνώριζαν είναι ότι το παιδί κάνει διακοπές με τον πατέρα του στο Άργος. Ο 12χρονος μετά από λίγες ημέρες άλλαξε συμπεριφορά, καθώς φαίνεται ότι είχε αρχίσει το μαρτύριό του. Το γεγονός αυτό έφερε την αποκάλυψη των βιασμών και τη σύλληψη των δραστών.

Όπως είπε το θύμα στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., ο πατέρας του και ο σύντροφός του το δένανε και το βιάζανε συστηματικά. Συμπλήρωσε ότι εκείνος ούρλιαζε «βοήθεια» αλλά κανείς δεν ήταν εκεί για να το βοηθήσει.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δραστών είναι χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας της ανηλικότητας και του κοινωνικού συνόλου, από τέτοιες εγκληματικές συμπεριφορές και την αξίωση της Πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν θα αποκαλυφθούν με αφορμή την παρούσα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δημοφιλή