Φαγητό ή σεξ: Τι επιλέγουν οι millennials;

Φαγητό ή σεξ: Τι επιλέγουν οι millennials;
Vladimyr Adadurov

Το φαγητό και το σεξ είναι δύο όμορφα πράγματα. Μερικές φορές συνδυάζονται εξαιρετικά, άλλες, πάλι, είναι υπέροχα αν τα απολαύσει κανείς ξεχωριστά.

Νέα έρευνα, όμως, ήρθε να δείξει ότι οι νέα γενιά, οι millennials, όπως τους αποκαλούν, δηλαδή οι νέοι που είναι μέχρι 35 ετών, προτιμούν το φαγητό από το σεξ.

Η έρευνα που έγινε από την διαφημιστική εταιρεία Havas Worldwide, ανάμεσα σε 11.976 άντρες και γυναίκες ηλικίας 18 έως 37 ετών διαπίστωσε ότι το 54% των millennials θεωρούν ότι το φαγητό μπορεί να είναι το ίδιο απολαυστικό με το σεξ και 35% ανέφερε ότι θα προτιμούσαν ένα πολύ καλό δείπνο σε εστιατόριο από σεξ.

Αυτή τι στιγμή, μάλλον, θα αναρωτιέστε «ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;».

Αν αναλογιστεί κανείς ότι πολλοί νέοι δεν τρώνε ούτε δημητριακά επειδή βαριούνται να καθαρίσουν μετά, ίσως θεωρούν ότι το σεξ είναι πολλή δουλειά για εκείνους.

Από την άλλη, πάλι, αυτή η έρευνα δεν έλαβε υπόψη της δύο σημαντικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τα συμπεράσματά της. Το ένα είναι η ώρα της ημέρα όπου έγινε η έρευνα και οι ερωτήσεις στους συμμετέχοντες και το άλλο είναι η ποιότητα του σεξ και του φαγητού που είχαν οι ερωτώμενοι στο παρελθόν.

Ένα ακόμα εύρημα της έρευνας ήταν ότι το 53% των συμμετεχόντων ανέφερε ότι το φαγητό ήταν η αγαπημένη τους κοινωνική δραστηριότητα και το 56% θεωρούσε ότι τα ψώνια για φαγητό ήταν μία από τις αγαπημένες τους δουλειές.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.