Πανικός σε πτήση από το Βερολίνο προς Ηράκλειο. Καρέ καρέ η σύλληψη Γερμανού ταραξία

Πανικός σε πτήση από το Βερολίνο προς Ηράκλειο. Καρέ καρέ η σύλληψη Γερμανού ταραξία
youtube

Πανικός επικράτησε σε πτήση αεροσκάφους τσάρτερ της Air - Berlin που εκτελούσε δρομολόγιο από Βερολίνο προς Ηράκλειο, όπως μεταδίδει το neakriti.gr. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας επιβάτης σηκώθηκε λίγο μετά την απογείωση όρθιος και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να φωνάζει και να χειρονομεί σε καθαρά γερμανική διάλεκτο.

Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε αναστάτωση, μέχρι που ένας άνδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή φαίνονταν ως κανονικός επιβάτης, σηκώθηκε και ακινητοποίησε τον «εκτός εαυτού» επιβάτη, τον έριξε στο πάτωμα του αεροσκάφους και αμέσως του πέρασε και χειροπέδες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάπου εκεί, έληξε χωρίς απρόοπτα η «περιπέτεια» των επιβατών της πτήσης, ενώ από το πιλοτήριο ο κυβερνήτης, την ώρα που το αεροσκάφος προσέγγιζε το αεροδρόμιο Ηρακλείου για να προσγειωθεί, μέσω Πύργου Ελέγχου, ειδοποιούσε την Αστυνομία του Αεροδρομίου.

Ο ταραξίας οδηγήθηκε από αστυνομικούς του αεροδρομίου «Ν.Καζαντζάκης» Ηρακλείου, στο τμήμα εντός του αερολιμένα. Ωστόσο δεν κρατήθηκε και αποχώρησε αφού δεν υπεβλήθη μήνυση από κανένα και έχοντας συνέλθει προφανώς και από την επήρεια του αλκοόλ.

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψή του:

Δημοφιλή